Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έτσι αντέδρασε μόλις ρωτήθηκε για το μέλλον της στο GNTM 5

«Είμαι ξινή καμιά φορά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έτσι αντέδρασε μόλις ρωτήθηκε για το μέλλον της στο GNTM 5

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό ντεμπούτο που έκανε την φετινή σεζόν μέσα από την μικρή οθόνη στην θέση της ως κριτής του GNTM. Άραγε αναμένεται να την δούμε την επόμενη σεζόν στο ριάλιτι των μοντέλων;

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

«Δεν γνωρίζω κι αυτή είναι η αλήθεια, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Έχω μιλήσει και με τα παιδιά και δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει, είναι ακόμα νωρίς. Νομίζω κάπου το Πάσχα, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις.

Δεν ξέρω, δηλαδή ακόμα το ξινή μου αρέσει, γιατί είμαι λίγο ξινή καμιά φορά, ενώ δήλωσε πως παλιά στο σχολείο την έλεγαν και σνομπ».

Ξέσπασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία! Ότι κρίνομαι λες κι εγώ...»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα Και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής (23/1) η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η κριτής του GNTM που απολαύσαμε την Παρασκευή (21/1) στο DWTS, αναφέρθηκε στο ριάλιτι μοντέλων, στην Βίκυ Καγιά αλλά και στην κριτική που δέχτηκε.

«Με τη Βίκυ Καγιά πάντα τα πηγαίναμε πολύ καλά, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Μιλήσαμε πριν ξεκινήσει το GNTM. Περίμενα ότι θα συγκρίνουν μαζί της ήταν αναπόφευκτο.Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία. Ξεκάθαρα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα με κάποιον που έχει περάσει από “χίλια κύματα”.

Ο ρόλος του κριτή στο GNTM δεν είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου. Στην αρχή είχα άγχος και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μετά ένιωσα λίγο πιο χαλαρή και άνετη. Οι τσακωμοί ήταν εκείνης της στιγμής που μετά απλά γελάγαμε.

Το να επιστρέψει η Βίκυ Καγιά στο GNTM δεν θα μου κάνει εντύπωση ήταν τόσα χρόνια στο σόου. Αν μου γίνει πρόταση τη νέα χρονιά, θα το δω με χαρά, πέρασα καλά.

Γενικά είμαι άνθρωπος που στεναχωριέμαι, πιο πολύ όταν υπάρχει το αρνητικό στοιχείο χωρίς λόγο. Δηλαδή όταν δεν ξέρεις κάποιον να τον κρίνεις πάρα πολύ αρνητικά χωρίς να προλάβει να σου δείξει. Ένιωθα ότι κρίνομαι λες κι εγώ πήγα και άρπαξα κάτι και χτύπησα την πόρτα. Τηλέφωνο με πήραν, δέχτηκα την πρόταση, πέρασα από οντισιόν, όπως πέρασαν όλα τα κορίτσια», κατέληξε το μοντέλο.