Πάνος Νάτσης: Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο, η είδηση πως ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Φίλοι και συνάδελφοί του από τον χώρο της υποκριτικής έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και τη σύντροφό του Διονυσία, με την οποία θα παντρευόταν μέσα στο 2022.

Το πρωί της Δευτέρας (31/1) η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η κηδεία του ηθοποιού πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του Πάνου Νάτση για την κηδεία

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την κατανάλωση αλκοόλ

Τα αποτελέσματα και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε την ζωή στον Πάνο Νάτση, ερευνά η Τροχαία των Αθηνών. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο της παραβίασης του STOP που υπήρχε στην διασταύρωση όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Στο σημείο της τραγωδίας αυτή την ώρα γίνεται αυτοψία ώστε να βγει το πόρισμα, ενώ οι Αρχές ψάχνουν και τις κάμερες ασφαλείας από τις γύρω περιοχές για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και προκάλεσε την θανατηφόρα σύγκρουση.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού καθώς αυτό προβλέπεται από τον νόμο σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίο και όπως ειπώθηκε στο Mega, οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.