«Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι' αυτή την εκπομπή» - Πρωτοφανές περιστατικό με την Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι'  αυτή την εκπομπή» - Πρωτοφανές περιστατικό με την Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το θέμα του θανάτου του Πάνου Νάτση. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ενώ δε δίστασε να τσακωθεί και με το control που της φώναζε για να συνεχίσει την εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε με τους συνεργάτες της και τόνισε, πως αν δεν μπορεί να λέει τη γνώμη της, τότε μάλλον είναι η λάθος παρουσιάστρια για αυτή την εκπομπή.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή. Εγώ προσωπικά διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι. Η συνάδελφος της εκπομπής ήταν ευγενική. Μη νευριάζεις από πάνω. Θες να πάμε στον Βαλάντη;

Απλά νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέει τη γνώμη μου πουθενά; Το να εκνευρίζεστε από επάνω επειδή είπα ότι αυτό που είπα ήταν ότι με στενοχώρησε; Πάμε στον Βαλάντη ρε παιδιά, αφού αντιδράτε έτσι; Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι΄αυτή την εκπομπή, πρέπει να την παρουσιάζει κάποιος άλλος. Οφείλω να λέω τη γνώμη μου, δεν μου άρεσε αυτό που είδα», είπε μεταξύ άλλων η κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ενόχληση της με τους συνεργάτες της

Στον αέρα του ALPHA επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (27/1) η Κατερίνα Καινούργιου μετά από δύο μέρες απουσίες από την εκπομπή, με κάποιες απώλειες. Η παρουσιάστρια μάλιστα, σε κάποια στιγμή δε δίστασε να ξεσπάσει για ένα παράπονο που έχει εδώ και καιρό από τους συνεργάτες της.

Ενώ η ροή της εκπομπής κυλούσε κανονικά, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε και τους ζήτησε να κάνουν κάτι για το κρύο που επικρατεί μέσα στο πλατό. Μάλιστα, όπως είπε, παρακαλά εδώ και ένα μήνα να γίνει κάτι αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.

«Ειλικρινά συγγνώμη, σηκώνομαι γιατί έχει τέτοια παγωνιά εδώ μέσα. Ένα μήνα παρακαλάω… Να με εξοντώσουν θέλουν; Δε ξέρω, ειλικρινά, τέτοια παγωνιά. Εγώ δε παθαίνω τίποτα αλλά είναι θλιβερό, ένα μήνα παρακαλάω να με ζεστάνετε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.