Η πρώτη δήλωση της Σταμάτη μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Τσοχατζόπουλου - «Ελπίζω και εύχομαι να...»

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη δήλωση της Σταμάτη μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Τσοχατζόπουλου - «Ελπίζω και εύχομαι να...»

Η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου άνοιξε λίγους μήνες μετά το θάνατο του και τα όσα αναφέρει έχουν σκάσει σαν "βόμβες", αφού ορισμένους συγγενείς τους έχει αποκληρώσει. Ο δικηγόρος λοιπόν της Βίκυς Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην πρώτη από τις τρεις διαθήκες. Ακόμα, φιλοξενήθηκε γραπτή δήλωση της.

Η δήλωση της Σταμάτη για τη διαθήκη του Τσοχατζόπουλου

«Από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ευνοήθηκαν πολλοί όσο αυτός ήταν εν ζωή, συγγενείς και μη, χωρίς όμως οι περισσότεροι από αυτούς να φανούν αντάξιοι της τιμής αυτής, τουναντίον τον έβλαψαν και τον εκμεταλλεύτηκαν και μάλιστα τόσο ενώ ευρισκόταν στη ζωή, όσο και μετά τον θάνατό του. Ελπίζω και εύχομαι να σεβαστούν όλοι αυτοί οι ευεργετηθέντες τις τελευταίες του επιθυμίες, όπως αποτυπώνονται με τις διαθήκες του, και να πράξουν τα όσα ορίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε αυτές, ως οφείλουν» δήλωσε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η πρώτη διαθήκη κινείται σε δύο άξονες. Στον πρώτο άξονα παρατηρείται η προσπάθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου να πει και να εξηγήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε στην απόφαση να αποκληρώσει στενούς συγγενείς του.

Ανατριχιάζουν οι τελευταίες φωτογραφίες του Άκη Τσοχατζόπουλου λίγο πριν πεθάνει

Λίγο μετά το ηχητικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, διέρρευσαν φωτογραφίες του Άκη Τσοχατζόπουλου λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Τις πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό, ενώ λίγο αργότερα στον αέρα μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, με σκοπό να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις σχετικά με την δικαστική διαμάχη που έχει με την ξαδέρφη του.

Μπορεί η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου να αποκάλυψε πως η σύζυγός του δεν τον φρόντιζε καθόλου, ωστόσο, οι παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτουν το αντίθετο.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, κ. Αλεξανδρής μάλιστα, εξομολογήθηκε: «Μόνο ως χυδαιότητα μπορούν να χαρακτηριστούν οι αιτιάσεις των συγγενών του Άκη, διότι δεν βλέπουμε έναν άνθρωπο κακοποιημένο, αντιθέτως φροντίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Η κ. Τσοχατζοπούλου επέδειξε μία τρομερή αφοσίωση στον σύζυγό της, σε σημείο που το πλήρωσε αρκετά».