Eurovision 2022: H Ισπανία αντιγράφει την Κύπρο στέλνοντας κλώνο της Ελένης Φουρέιρα

Πετυχημένη συνταγή προσπαθεί να αντιγράψει φέτος η Ισπανία αντιγράφοντας το φαβορί του 2018!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: H Ισπανία αντιγράφει την Κύπρο στέλνοντας κλώνο της Ελένης Φουρέιρα

Στο Τορίνο της Ιταλίας φιλοξενείται φέτος ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, έπειτα από την τεράστια νίκη του ροκ συγκροτήματος Måneskin το 2021, με το τραγούδι "Zitti e buoni" ! Αρκέτες και αυτή τη χρονιά είναι οι συμμετοχές ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη για το ποιος θα είναι φέτος ο νικητής.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες χώρες, η Ισπανία με την φετινή της συμμετοχή φαίνεται πως στοχέυει αρκετά ψηλά προσπαθώντας να αντιγράψει μία ήδη πετυχημένη συνταγή από το μακρινό 2018 όταν όλοι είχαν πάρει φωτιά με το Fuego της Ελένης Φουρέϊρα!

Αρκετές λοιπόν είναι οι κακιές γλώσσες, που υποστηρίζουν πως η φετινή διαγωνιζόμενη της Ισπανίας Chanel Terrero, είναι φτυστή η Ελένη Φουρέϊρα. Η όμορφη τραγουδίστρια που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό με το τραγούδι "Slomo", έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού των φαν του διαγωνισμού, καθώς παρατηρούνται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους και το Twitter έχει πάρει...fuego από τότε.

Η συμμετοχή της Ισπανίας που θυμίζει την Ελένη Φουρέϊρα

Amanda Georgiadi: Ποια είναι η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Στην εκπομπή "Στούντιο 4" που προβλήθηκε χθες το απόγευμα η περσυνή εκπρόσωπος της χώρας Στεφανία, η οποία είχε καταλάβει την δέκατη θέση, ανακοίνωσε την διάδοχό της στον διαγωνισμό, την Amada Georgiadi. Η νεαρή καλλιτέχνης αφού κατατάχθηκε στις πέντε καλύτερες υποψηφιότητες, μαζί με τους Good Job Nicky, Ilias Kozas, Louis και Joanna Drigo κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών.

undefined

Η Αμάντα Γεωργιάδη ή αλλιώς Amanda Tenfjord όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα είναι μόλις 24 ετών ωστόσο έχει ήδη μία επιτυχημένη πορεία στην μουσική έχοντας κυκλοφορήσει ήδη δύο επιτυχημένα album στην Νορβηγία. Αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών η οικογένειά της μετανάστευσε στην Νορβηγία στην πόλη Tenfjord από όπου πήρε και το ψευδώνυμό της.

Από την δισκογραφική της πορεία ξεχωρίζουν το άλμπουμ της "Then I fell in Love" που που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο και το τραγούδι της "Troubled water" το οποίο ακούστηκε στην τηλεοπτική σειρά του Netflix " Spinning Out". Η Amanda Georgiadi έχει επίσης τιμηθεί με το βραβείο "role model awards" στο στο σκανδιναβικό φεστιβάλ μουσικής byLarm.