Survivor 5: Η πρώτη δήλωση της συντρόφου του Γιωρίκα - «Ανησύχησα πάρα πολύ όταν...»

Όσα είπε στην κάμερα μετά την επιστροφή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η πρώτη δήλωση της συντρόφου του Γιωρίκα - «Ανησύχησα πάρα πολύ όταν...»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor 5 και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με του δεκάδες δημοσιογράφους, κάμεραμαν και φωτογράφους. Ανάμεσα στο πλήθος τον περίμενε και η σύντροφος του.

Όταν λοιπόν την κατάλαβαν οι δημοσιογράφος της έκαναν διάφορες ερωτήσεις για να μάθουν πως νιώθει με την επιστροφή του, αλλά και οπως τον έβλεπε μέσα στο παιχνίδι.

Η δήλωση της συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη

«Ανησύχησα πάρα πολύ όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Χαίρομαι απίστευτα που επιστρέφει. Θα τον κάνω τεράστια αγκαλιά. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να έρθει τόσο νωρίς. Το είχα για νικητή» δήλωσε η σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγα.

Αυτός ο παίκτης διεκδικεί τη νίκη των 100.000 ευρώ στο Survivor 5 μετά την αποχώρηση του Γιωρίκα

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιωρίκας Πιλίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι για λόγους υγείας. Μέχρι λοιπόν πριν την αποχώρηση του ο παλαιστής ήταν φαβορί για τη νίκη των 100.000 ευρώ αφού εκτός από πολύ αγαπητός στο κοινό, είχε και τις καλύτερες αγωνιστικές επιδόσεις.

Τώρα όμως που αποχώρησε ποιος παίρνει την θέση του φαβορί; Μετά από τον Γιωρίκα ένας άλλος παίκτης βρισκόταν στην δεύτερη θέση των στοιχηματικών με επίδοση 5.00.

To όνομα του παίκτη λοιπόν δεν είναι ανδρικό αλλά γυναικείο και πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία μετά τον Γιωρίκα είναι η πιο δυνατή στους στίβους μάχης.

Αυτός ο παίκτης διεκδικεί στην νίκη του Survivor 5 μετά την αποχώρηση Γιωρίκα στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές στη 2η θέση των φαβορί βρίσκεται ο Αρης Σοϊλέδη σε απόδοση 5.30, στην 3η ο Γιώργος Κατσαούνης με 7.00, ενώ στην 3η ο Σάββας Κάλφας με 9.00.