Κατιάνα Μπαλανίκα : Οι πρώτες δηλώσεις της έπειτα από τον χαμό του Πάνου Νάτση

Απάρηγόρητη η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα στις δηλώσεις της σχετικά με τον θάνατο του συνεργάτη της, Πάνου Νάτση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατιάνα Μπαλανίκα : Οι πρώτες δηλώσεις της έπειτα από τον χαμό του Πάνου Νάτση

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο έπειτα από το άκουσμα της είδησης του θανάτου, του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ηθοποιού δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Πάνος τους έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή. Συντετριμμένοι και απαρηγόρητοι, άλλοι απατάνε στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων μιλώντας με λόγια αγάπης για το πρόσωπο του και άλλοι επιλέγουν τη σιωπή αδυνατόντας να δεχτούν πως συνέβη αυτό.

Μία εκ των στενών του συνεργατών του αυτή την περίοδο, καθώς έπαιζαν στην ίδια παράσταση "Όποιος θέλει να σηκώσει να σηκώσει το χέρι του", η Κατιάνα Μπαλανίκα, την οποία λατρέψε το κοινό μέσα από το "Σαββατογεννημένες", μίλησε για τον Πάνο Νάτση και οι δηλώσεις της ράγισαν καρδιές.

Παρότι σπάνια κάνει συνεντεύξεις και δηλώσεις, δεν γινόταν να μην μιλήσει για ένα τέτοιο γεγονός πόσο μάλλον για τον συνεργάτη της αναφέροντας μεταξύ αλλων, πως δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από την ώρα που το έμαθε. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Πάνος ήταν ένα αγαπητό, ταλαντούχο παιδί, με πολύ χιούμορ που είχε τόσα πολλά να δώσει ακόμα παρόλο που μετρούσε ήδη πολλές επιτυχίες από την αρχή της καριέρας του και πως πληγώθηκε καθώς τον έβλεπε σαν παιδί της όπως και τα υπόλοιπα άτομα της παράστασης.

Οι δηλώσεις της Κατιάνας Μπαλανίκα για τον Πάνο Νάτση

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είμαι χάλια. Είμαι πολύ χάλια. Δεν είμαι… απ’ το πρωί δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί, ένα πολύ καλό παιδί. Στην αρχή της καριέρας του, ήδη δηλαδή είχε κάνει πράγματα. Ταλαντούχος, με χιούμορ, περνάγαμε πάρα πολύ ωραία. Τι να πω… και νέος, πολύ νέος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εγώ τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Με πλήγωσε πολύ αυτό, πολύ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν ξέρω, δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

Πάνος Νάτσης: "Λυγίζει" και τους πιο σκληρούς η ανάρτηση της αδερφής του μετά το τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν συγκρούστηκε στο κέντρο της Αθήνας με φορτηγό που μετέφερε μπάζα. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, θρήνος έχει σκορπίσει σε όλη την ελληνική τηλεόραση και το θέατρο.

Τη σορό του αναγνώρισε η σύντροφος του, με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν. Η ανάρτηση μάλιστα που έκανε στα social media για τον άδικο χαμό του, θα σας κάνει να δακρύσετε.

Την στιγμή που η μητέρα του δεν γνωρίζει το θάνατο του, η αδερφή του θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μια σπαρακτική ανάρτηση.

«Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας;;Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει.. Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου..» έγραψε η Μαρίνα Νάτση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.