Ολόκληρος άντρας ο γιος της Έλλης Κοκκίνου - Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας

Δείτε φωτογραφία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρος άντρας ο γιος της Έλλης Κοκκίνου - Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας

Η Έλλη Κοκκίνου, δημοσίευσε στους διαδυκτιακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία του 13άχρονου γιου της Αλέξανδρου και μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει.

Την ώρα που οι φήμες για την προσωπική ζωή της Έλλης Κοκκίνου οργιάζουν εκείνη επιλέγει να αφιερώνει χρόνο στο παιδί της, σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας.

Παρ' όλο, που είναι γνωστό για όσους παρακολουθούν την Έλλη Κοκκίνου, ότι δεν προβαίνει συχνά στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του ανήλικου γιού της, αυτή τη φορά μας εξέπληξε. Με ένα Insta Story η τραγουδίστρια επέλεξε να δείξει πόσο έχει αλλάξει ο γιός της. Είναι εμφανής, η αδυναμία της μαμάς του στον μονάκριβο γιο της, καθώς οι δυο τους περνάνε ώρες μαζί. Συγκεκριμένα επιλέγει ένα αυτοκόλλητο που αναφέρει: Το αγόρι μου και βλέπουμε τον Αλέξανδρο να παίζει μπάσκετ με μια πολύ όμορφη φωτογραφία καθώς δύει ο ήλιος.

Η φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου με τον γιό της:

Έλλη Κοκκίνου- Γιός

Μία κούκλα είναι και η μαμά της Έλλης Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου, πριν ακόμα ξεκινήσει η καραντίνα, είχε κάνει μαζί με τη μαμά της μία βόλτα στην Γλυφάδα και ο φακός τις "τσάκωσε"! Οι δύο κυρίες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και αυτό φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει στο σπίτι της όπως όλοι προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό και να βοηθήσει στον περιορισμό της μετάδοσή τους.

Ωστόσο πριν ακόμα ξεκινήσει η καραντίνα, και συγκεκριμένα στις 7/03/2020, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την είχε "συλλάβει" μαζί με τη μαμά της σε βόλτα στη Γλυφάδα.

Η Έλλη Κοκκίνου μαζί με το σκύλο της και τη μητέρα της, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ, κάτι που αποδεικνύεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια βέβαια μας έχει δείξει ακόμη μία φορά τη μαμά της, με την οποία έχουν τρελή ομοιότητα! Δείτε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει.

Έλλη Κοκκίνου μητέραΈλλη Κοκκίνου Γλυφάδα