Παναγιώτης Πέτσας: Αγνώριστος λίγους μήνες μετά το Big Brother 2 - Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παναγιώτης Πέτσας: Αγνώριστος λίγους μήνες μετά το Big Brother 2 - Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του

Έκανε το πέρασμα του από διάφορα ριάλιτι όπως το X-Factor (δείτε εδώ την συμμετοχή του) και το GNTM αλλά μας κράταγε το καλύτερο για το τέλος! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, τον οποίο αποθέωσε το κοινό του και τον γνώρισε καλύτερα μέσα από το Big Brother. Κατάφερε να γίνει αγαπητή φυσιογνωμία για το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών και να αποτελεί σχεδόν πάντα θέμα συζήτησης είτε για το δυναμικό του χαρακτήρα, είτε για τις κατακτήσεις του - μια εκ των οποίων και η Ανχελίτα όπου είδαμε όλοι το ειδύλλιο τους στο σπίτι του Big Brother - είτε για... τα μαλλιά του!

Ο όμορφος αυτός νέος, τολμάει τις αλλαγές, του αρέσει να τσαλακώνεται και να προκαλεί, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τα εκκεντρικά λουκ που επιλέγει να κάνει. Τον γνωρίσαμε με καστανά μαλλιά στο X-Factor, τον είδαμε με καστανόξανθα στο Next Top Model, με ξανθό πλατίνα στο Big Brother και τώρα μας ξανά συστήνεται με γκρί! Εσείς τι πιστέυετε, του πάει αυτή η αλλαγή;

H αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη Πέτσα μετά το Big Brother 2

Παναγιώτης Πέτσας αλλαγή στα μαλλιά
Παναγιώτης Πέτσας γκρι μαλλιά

Η σχέση του Παναγιώτη Πέτσα με τον Σάββα Κάλφα του Survivor 5

Από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Μαχητών και δηλώνει ψυχολόγος. Είναι αγωνιστικά πολύ καλός και δεν ανήκει σίγουρα στους παίκτες που προκαλεί εντάσεις, ίντριγκα και καυγάδες.

Ωστόσο, το όνομά του ακούστηκε αρκετά στο χθεσινό 26/1 επεισόδιο, καθώς ο Λάμπρος αποκάλυψε μπροστά σε όλους στο Συμβούλιο του νησιού πως δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών έπιασαν στα κρυφά την Μυριέλλα και την ενθάρρυναν να βγάλει στον τάκο έναν παίκτη από την ομάδα της υψηλής όμως δημοτικότητας, προκειμένου να φύγει η Ασημίνα ή η Σοφιάννα, που ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Μυριέλλα δεν ήθελε να γνωστοποιήσει τα ονόματα των δύο αυτών παικτών, ωστόσο ο Σάββας πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως πράγματι έπιασε την ηθοποιό, αλλά όχι για να της πει ποιον να ψηφίσει, αλλά για να την ρωτήσει απλά τον παίκτη που έχει κατά νου. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν αυτός που προσπάθησε να την πείσει να ψηφίσει κάποιον αρκετά αγαπητό στο κοινό, με τον ίδιο να μην το επιβεβαιώνει βέβαια ποτέ.

Έτσι λοιπόν, ο Σάββας σχολιάστηκε αρκετά από τους χρήστες του twitter, με μερικούς να τον αποθεώνουν μιας και «τίμησε τα παντελόνια του» και αποκάλυψε από μόνος του πως πράγματι μίλησε στην Μυριέλλα, από την άλλη ωστόσο υπήρχαν αρκετοί που τον κακολόγησαν. Μάλιστα, ένας από αυτούς έψαξε και δημοσίευσε μια φωτογραφία του Παναγιώτη Πέτσα, του πρώην παίκτη του Big Brother & GNTM, που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής για πολλούς, μιας και έχει έντονη προσωπικότητα.

«Πές μου τον φίλο σου να σου ποιός έτσι...Τίποτα δεν είναι τυχαίο...!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος χρήστης, ωστόσο πολλοί έσπευσαν να εξηγήσουν πως δεν είναι φίλοι και πως η κοινή τους αυτή φωτογραφία είναι από μια επαγγελματική φωτογράφιση που είχαν κάνει στο παρελθόν.