Survivor 5 - highlights 26/1: Η ανατρεπτική αποχώρηση και το μυστικό που σόκαρε μέχρι και τον Λιανό

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 26/1: Η ανατρεπτική αποχώρηση και το μυστικό που σόκαρε μέχρι και τον Λιανό

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 26/1 επεισόδιο του Survivor 5. Είδαμε την αποχώρηση "βόμβα", ένα μυστικό που αποκαλύφθηκε και απολαυστικούς στίβους μάχης.

Αναλυτικά τα 26/1 highlights του Survivor 5

Ξαφνιάστηκαν οι τηλεθεατές με την έναρξη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Το βράδυ της Τετάρτης 26/01 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ωστόσο, οι τηλεθεατές ξαφνιάστηκαν αρκετά καθώς δημιουργήθηκε ένα τεράστιο ερωτηματικό με αφορμή την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα το επεισόδιο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάθονται στου πάγκους και τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί πώς παίζεται το «αγώνισμα» που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Η ατάκα του Σάββα «ψάρωσε» τον Απόστολο - Τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες και θα κρατούσε έναν μηχανισμό που όταν θα τον τραβούσε θα πεταγόταν ένα ξυλάκι -παλούκι όπως είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής- το οποίο και έπρεπε να πιάσουν δύο φορές. Μάλιστα, την ώρα που θα έπαιζε ο Σάββας Κάλφας με τον Απόστολο Ρουβά ακούστηκε ένας επικός διάλογος μεταξύ τους.

«Το ξέρεις ότι μοιάζεις πολύ με τον αδερφό σου», ρώτησε ο Σάββας τον Απόστολο. «Με τον Σάκη; Τον Αρσενίου;», απάντησε ο σεφ με χιούμορ.

«Οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο» - Οι "σπόντες" της Ασημίνας για τον Σπύρο και τον Σάββα

Όπως έχουμε δει και σε άλλα Survivor οι εντάσεις δεν έχουν τέλος στις παραλίες των παικτών καθώς πριν από λίγες ημέρες η Ασημίνα ήρθε σε ρήξη με τους συμπαίκτες της από την ομάδα των μαχητών με αφορμή την ιδέα που είχε η ίδια για το μοίρασμα στις καρύδες.

Λίγες ώρες πριν την αποχώρηση ο Σπύρος ξύπνησε διαφορετικός και μιλώντας με τον Σάββα δήλωσε μετανιωμένος που δεν έπιασαν τις κοπέλες να μιλήσουν. Μιλώντας στη συνέχεια η Ασημίνα με τη συμπαίκτριά της, είπε:

«Ο Σπύρος το πρωί άρχισε τα ανάποδα. Για μας είπε πως είμαστε πολύτιμες, και πως νιώθει χάλια που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και γενικά η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Έχουν αρχίσει και τα γυρίζουν γιατί έχουν εκτεθεί στο κοινό που έβγαλαν τάκο τις δυο καλές τους παίκτριες».

«Όφειλα μια συγγνώμη στην Αθηνά γιατί...» - Μετανιωμένος ο Γιώργος Κατσαούνης

Μπορεί οι συμπαίκτες στο Survivor 5 να τον αποκαλούν "κωλοτούμπα" τον Γιώργο Κατσαούνη ωστόσο είδαμε τον ίδιο να αναφέρεται στο πρόσωπο της Αθηνάς Ευμορφιάδη αλλά και στο γεγονός ότι είπε πως είχε δίκιο σε σχέση με το φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Όφειλα μια συγγνώμη στην Αθηνά γιατί είχε σε κάποια πράγματα δίκιο και πήγα να την βγάλω ψεύτρα. Έκανα μία παύση στον Γιώργο Λιανό. Αφού με συγχώρεσε η Αθηνά, τους πήρα και το παιχνίδι εκείνη την ώρα και τους πήρα και το κορίτσι. Του έδωσα κι ένα φιλάκι πεταχτό».

Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο (26/1) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν. Το έπαθλο για απόψε ήταν ένα κιτ ψαρέματος το οποίο η ομάδα που θα κέρδιζε θα το έπαιρνε στην παραλία Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Σε σοκ οι μαχητές με τον τραυματισμό του Γιάννη Τσολάκη

Το επεισόδιο είχε για άλλη μια φορά καταιγιστικές εξελίξεις καθώς μετά από τις "σπόντες" της Ασημίνας για τους συμπαίκτες της σειρά είχε το αγώνισμα επάθλου καθώς απαιτούσε συγκέντρωση αλλά και δύναμη στα πόδια.

Πιο συγκεκριμένα, οι Οι μαχητές προηγούνταν στο σκορ όταν στο ring ανέβηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τους διάσημους και ο Γιάννης Τσολάκης για τους μαχητές. Λίγο αργότερα ο αγώνας έληξε άδοξα πριν καλά καλά ξεκινήσει καθώς ο Γιάννης τραυματίστηκε φανερά με αποτέλεσμα να βγει με εντολή γιατρού.

Ο κακός "χαμός" στο Συμβούλιο του νησιού - Η αποκάλυψη του Κωνσταντάρα έκανε τους μαχητές άνω κάτω

Ποιος θα περίμενε πως το επεισόδιο θα είχε για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς το μυστικό που αποκάλυψε η Μυριέλλα Κουρεντή στον κοντινό της φίλο, Λάμπρο Κωνσταντάρα στάθηκε η αφορμή ώστε να γίνει ο κακός "χαμός" στο Συμβούλιο του νησιού μιας και ο δημοσιογράφος αποφάσισε να το αποκαλύψει προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον συμπαίκτη της ότι δυο Μαχητές της ζήτησαν να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση κάποιον αγαπητό παίκτη της ομάδας της, ώστε στη σημερινή αποχώρηση να φύγει κάποιος από την μπλε ομάδα.

Έτσι, οι εντάσεις αλλά και τα κλάματα δεν άργησαν να έρθουν αφού η Ασημίνα ξέσπασε φανερά ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ευχαριστήσει του Διάσημους για αυτή την αποκάλυψη.

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει.

Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε. Αν ανοίξουν καλά τα μάτια τους οι μπλε, θα έβλεπαν ότι είναι δυο κοπέλες – η Ασημίνα και η Σοφιάννα – που έκαναν τα πάντα για την ομάδα» είπε η Μυριέλλα.

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι;

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που τελικά έφυγε ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!