Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα - «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Τσακώθηκε άσχημα με τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα - «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Χαμός επικράτησε στην παραλία των Μαχητών, λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος στο αποψινό (23/1) επεισόδιο του Survivor 5. Αφορμή για ακόμη μια φορά στάθηκε το φαγητό.

Ειδικότερα, η Ασημίνα πρότεινε να μοιραστούν τις καρύδες, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έκαναν, γιατί πιστεύει πως δεν μοιράζονται ισάξια και πως ο Σπύρος τρώει περισσότερο από όλους.

Τα κορίτσια συμφώνησαν με την ιδέα της, ωστόσο αντίθετος βρέθηκε εκτός από τον Σπύρο και ο Σάββας, ο οποίος από τα νεύρα του αντί να δώσει το μούρο που του ζήτησε η Ασημίνα στα χέρια, της το πέταξε στα πόδια.

Η κίνησή του αυτή ενόχλησε υπερβολικά την Ασημίνα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, ο Σάββας της ζήτησε συγγνώμη, με την ίδια βέβαια να μην την δέχεται.

«Υπήρξε πολλή ειρωνεία και με στεναχώρησαν πολύ ο Σπύρος και ο Σάββας. Ο Σάββας πήρε τα μούρα, μου πέταξε ένα μούρο και μου είπε «θες να χωρίσουμε και τα μούρα»! Λες και πέταξε φαϊ σε σκύλο! Εγώ προσωπικά στο σκυλί μου αφήνω το πιατάκι του πάνω στο καρεκλάκι. Εγώ χάνω τον εαυτό μου σιγά σιγά. Δεν αντέχω άλλο», είπε η Ασημίνα.

«Η Ασημίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρακινήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις, φοβούμενη μία δεύτερη ήττα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βάλει μπροστά το κοινό που θα δημιουργήσει για να ψηφίσουν εμένα για να αποτρέψει τον κίνδυνο κάποιας ψηφοφορίας της ομάδας εναντίον της», είπε λίγο μετά με την σειρά του ο Σπύρος στην κάμερα.

Τα κλάματα της Ασημίνας στο Survivor 5

Το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σύντροφό του, Ασημίνα

Σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παίκτρια του φετινού Survivor , με την ίδια να έχει δηλώσει αρκετές φορές πόσο πολύ της λείπει ο τραγουδιστής, χωρίς βέβαια να έχει αποκαλύψει ανοιχτά το όνομά του.

Ο ίδιος φαίνεται πως παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη του στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα θέλησε να απαντήσει και σε ένα μήνυμα που έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφορικά με την ποδοσφαιρίστρια.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η Ασημίνα και ο τρόπος που μπαίνει δυναμικά στα αγωνίσματα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι με κοίταξε και η πεθερά και ανακάλυψα το ταλέντο μου στον ελεύθερο στίβο» με τον Χρήστο Δάντη να σχολιάζει: «Το φόβο σου να έχουμε Ασημίνα».

 Survivor 5 το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σύντροφό του, Ασημίνα