«Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά;» - Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την κόντρα του Light με τον Snik

Ο κακός χαμός ανάμεσα στους δύο τράπερς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά;» - Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την κόντρα του Light με τον Snik

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Φαίη Σκορδά σχολίασε στο Πρωινό την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Snik και τον Light, με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για τα λάθος πρότυπα που προβάλλονται στα παιδιά.

Οι δυο τράπερς ήρθαν σε αντιπαράθεση στα social media και μάλιστα δε δίστασαν να δώσουν ραντεβού προκειμένου να πλακωθούν στο ξύλο, κάτι που φάνηκε απαράδεκτο στην ομάδα του Πρωινού. Ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του πάντως σχολίασε πως κατά πάσα πιθανότητα είναι στημένο, ενώ τον Snik είχε σχολιάσει με πολύ αρνητικό τρόπο πριν από μερικές μέρες και η Ελεονώρα Μελέτη.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Snik και τον Light

«Θέλω να πω κάτι. Στην Αμερική που έχει ξεκινήσει αυτό το είδος μουσικής υπάρχει γκέτο, ρατσισμός, άλλα πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ για να μιμούνται λεξιλόγιο και συμπεριφορές. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής εκεί, υπαρκτός, που έτσι γεννήθηκε αυτή η μουσική και είναι άλλη η ζωή μας εδώ. Άσε το λεξιλόγιο.

Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά; Τους ακολουθούν τα παιδιά. Δεν έχει πλάκα. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι του youtube στην Ελλάδα; Αυτά λοιπόν τι πρότυπα είναι;… Και κακώς το παίζουμε, γιατί αυτοί μετά ξαναβγαίνουν και λένε. Εγώ δεν το λέω επί προσωπικού, το λέω σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τα παιδιά που ακολουθούν» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Καταγγέλουν το τραγούδι του Snik για σεξιστικό περιεχόμενο - «Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο κομμάτι Chinchilla του Snik σε συνεργασία με τον Fly Lo το οποίο καταγγέλουν για σεξιστικό περιεχομένο. Οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού δεν αναφέρονται και με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες για αυτό και στάθηκαν αφορμή να ειπωθεί πως αναπαράγονται σεξιστικά πρότυπα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον γνωστό τράπερ, ο οποίος δεν δίστασε να προχωρίσει σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από τα social media απαντώντας στις κατηγορίες.

«Βλέπω πολλούς “καλοπροαίρετους” εκεί έξω. Πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές σας ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες κουτσομπολίστικες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλο.

Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια. Πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική ειναι showbiz.

Αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Rambo στον Αμαζόνιο ή θα πηδάγαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast & Furious. Και όσο για τα άτομα που κακοποιούν, βιάζουν ή έστω τους περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό κρέμασμα στο Σύνταγμα και λιθοβολισμός», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ, του οποίου το νέο άλμπουμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση στο Top 10 των νέων άλμπουμ παγκοσμίως.