Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ξετρελαμένοι με τον γιο τους - Η νέα τρυφερή φωτογραφία

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται μετά τη γέννηση του γιου τους!

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ξετρελαμένοι με τον γιο τους - Η νέα τρυφερή φωτογραφία
News 31.01.2022 15:01
Από Youweekly Team

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται το γνωστό ζευγάρι, ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και η γυναίκα του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έπειτα από τον ερχομό του γιού τους, λίγους μήνες πριν! Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν δυνατός και θυελλώδης, όπως καλή ώρα και εκείνος του Σήφη, που υποδήθηκε ο ηθοποιός, με τη Μαρία στη σειρά "Της Αγάπης Μαχαιριά", και κατέληξε να φέρει στον κόσμοτο πρώτο τους παιδί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.

Αν και σαν ζευγάρι κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους και είναι πάντα ταπεινοί, μετά τον ερχομό του γιου τους έχουν ξετρελαθεί, και δεν διστάζουν να μοιράζονται με το κοινό τους φωτογραφίες στα social media, με τον μικρό Ιάσωνα, όπως έχει δηλώσει το ζευγάρι πως θα ονομάσει τον μικρό. H ευτυχία είναι χαραγμένη στα πρόσωπα τους και αυτό που είναι σίγουρα εμφανές από τις φωτογραφίες είναι πως διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, ενώ πρόσφατα, μία ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη στην οποία θηλάζει τον γιο της έγινε ανάρπαστη στο Instagram.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη με τον γιο τους

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη Βόλτα με το γο τους

Χριστούγεννα με το γιο τους

Η αποκάλυψή της Βαλεντίνης Παπαδάκη για την αποβολή που είχε

Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς πριν περίπου δύο μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και στο δύσκολο διάστημα που αντιμετώπισαν, όταν η Βαλεντίνη είχε αποβάλει.

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει. Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι ίδιοι - Ο Κώστας Σόμμερ μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του

Σόμμερ - Παπαδάκη: «Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη

Share