Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία που δεν πρόλαβε ποτέ να πραγματοποιήσει

Η αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία που δεν πρόλαβε ποτέ να πραγματοποιήσει

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου (31/1) ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του κατά την επιστροφή του από μάζωξη σε σπίτι φίλης του.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε μιλήσει για την καριέρα του και είχε αποκαλύψει την κρυφή του επιθυμία για το μέλλον του.

Η κρυφή επιθυμία του Πάνου Νάτση

«Θα ήθελα να δοκιμάσω να φύγω στο εξωτερικό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Άλλωστε με γοητεύουν πολύ τα ταξίδια και οι άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας. Δεν νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο εν τέλει. Όσον αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού, υπάρχει μια πρακτική δυσκολία σχετικά με τη γλώσσα.

Η δουλειά μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν και δεν αρκεί απλά ένα πτυχίο για να πεις πως είσαι σε ένα καλό επίπεδο, ώστε να μπορείς να παίξεις το ίδιο καλά στα Αγγλικά, στα Ρωσικά και ούτω καθεξής. Είναι απαραίτητο να υπάρχει ο τρόπος σκέψης στη γλώσσα», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει.

"Λυγίζει" και τους πιο σκληρούς η ανάρτηση της αδερφής του μετά το τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν συγκρούστηκε στο κέντρο της Αθήνας με φορτηγό που μετέφερε μπάζα. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, θρήνος έχει σκορπίσει σε όλη την ελληνική τηλεόραση και το θέατρο.

Τη σορό του αναγνώρισε η σύντροφος του, με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν. Η ανάρτηση μάλιστα που έκανε στα social media για τον άδικο χαμό του, θα σας κάνει να δακρύσετε.

Την στιγμή που η μητέρα του δεν γνωρίζει το θάνατο του, η αδερφή του θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μια σπαρακτική ανάρτηση.

«Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας;;Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει.. Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου..» έγραψε η Μαρίνα Νάτση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.