Συντετριμμένη στο Super Κατερίνα η Άννα Ζηρδέλη - Τα πρώτα λόγια της για τον Πάνο Νάτση

Ήταν καλός της φίλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένη στο Super Κατερίνα η Άννα Ζηρδέλη - Τα πρώτα λόγια της για τον Πάνο Νάτση

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα, Άννα Ζηρδέλη μίλησε στην εκπομπή για τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος όπως αποκάλυψε ήταν φίλος της από το 2010, όταν γνωρίστηκαν στην δραματική σχολή.

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου ήρθαν λίγο μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και την συγκίνησή της για τον Πάνο Νάτση (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν).

Οι δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη για τον Πάνο Νάτση

«Καλημέρα, δεν είναι ευχάριστα νέα αυτά για κανέναν. Με τον Πάνο γνωριστήκαμε το 2010, στη δραματική σχολή, πάντα ευδιάθετος και προσεκτικός με τη μηχανή. Τον ξανασυνάντησα στη Γυναίκα χωρίς όνομα. Το πρώτο άτομο που πήρα τηλέφωνο ήταν ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Περιμένουμε τώρα να μάθουμε πότε θα γίνει η κηδεία, μάλλον την Τετάρτη. Τα γυρίσματα της σειράς «Οι Σέρρες» έχουν ολοκληρωθεί, το γνωρίζω γιατί θα παίζω κι εγώ σε αυτή τη σειρά. Η σειρά βρίσκεται σε διαδικασία μοντάζ, είναι 10 επεισόδια», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Ζηρδέλη.

Η επιθυμία του Πάνου Νάτση που δεν πρόλαβε ποτέ να πραγματοποιήσει

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου (31/1) ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του κατά την επιστροφή του από μάζωξη σε σπίτι φίλης του.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε μιλήσει για την καριέρα του και είχε αποκαλύψει την κρυφή του επιθυμία για το μέλλον του.

«Θα ήθελα να δοκιμάσω να φύγω στο εξωτερικό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Άλλωστε με γοητεύουν πολύ τα ταξίδια και οι άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας. Δεν νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο εν τέλει. Όσον αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού, υπάρχει μια πρακτική δυσκολία σχετικά με τη γλώσσα.

Η δουλειά μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν και δεν αρκεί απλά ένα πτυχίο για να πεις πως είσαι σε ένα καλό επίπεδο, ώστε να μπορείς να παίξεις το ίδιο καλά στα Αγγλικά, στα Ρωσικά και ούτω καθεξής. Είναι απαραίτητο να υπάρχει ο τρόπος σκέψης στη γλώσσα», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει.