Ζενεβιέβ: Αποκάλυψε πρώτη φορά τις σχέσεις που διατηρεί με την Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του GNTM

«Όντως έχουμε χαθεί...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ: Αποκάλυψε πρώτη φορά τις σχέσεις που διατηρεί με την Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του GNTM

Μετά την ταλαιπωρία που υπέστη εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας 31/1, για την περιπέτεια που πέρασε αλλά και για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά. Η κριτής του GNTM ξεκαθάρισε τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την παρουσιάστρια του DWTS.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Βίκυ Καγιά

«Το είδα κι εγώ αυτό που είπε. Με τη Βίκυ έχουμε προσωπική σχέση πολλών ετών. Δεν θα το λύσω με εσάς. Όντως έχουμε χαθεί, οι ζωές μας έχουν πάρει απόσταση. Μίλησα μαζί της. Την πήρα τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δεν υπάρχει τίποτα. Θα τα ξαναβρούμε, θα αποκτήσουμε ξανά επαφή. Δεν είναι κάτι σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το DWTS όπου παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και στην Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση τους.

«Δεν με πήρε η Ζενεβιέβ για "χρόνια πολλά" στη γιορτή μου. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, το μηδέν. Οι άνθρωποι αλλάζουν δρόμους, οι άνθρωποι αλλάζουν παρέες, οι άνθρωποι αλλάζουν πεποιθήσεις. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο με το ζόρι.

Έχω να μιλήσω με την Ζενεβιέβ πάνω από έναν χρόνο. Δεν έχουμε επαφή. Για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Φυσικά και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του Shopping Star κάποια στιγμή. Θα είναι του χρόνου; Θα είναι του αντίχρονου δεν ξέρω».