Η Βάσια Τριφύλλη αποστόμωσε την Καινούργιου - «Κατερίνα εσύ δεν κάνεις έρωτα;»

Η αμηχανία της παρουσιάστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η Βάσια Τριφύλλη αποστόμωσε την Καινούργιου - «Κατερίνα εσύ δεν κάνεις έρωτα;»

Η Βάσια Τριφύλλη, μετά τις δηλώσεις της για τους ηθοποιούς που γίνονται παίκτες ριάλιτι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας 31/1 και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε την παλιά τηλεόραση και την τηλεθέαση που σημείωνε τότε και αναφέρθηκε μάλιστα στον έρωτα που στερούνταν εξαιτίας του άγχους που είχε για τα νούμερα της εκπομπής της.

Τότε ήταν που ακολούθησε ένας επικός διάλογος με εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με αυτό το θέμα...

Ο διάλογος της Βάσιας Τριφύλλη με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε. Αντί να ξυπνάω με ένα φιλί ή με έναν π@δο, ξύπναγα και κοίταγα νούμερα. Κατερίνα μην κάνεις έτσι παιδί μου, εσύ δεν κάνεις έρωτα;», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Τον τελευταίο καιρό όχι, γι αυτό είμαι έτσι μέσα στα νεύρα».

Η ατάκα της Βάσιας Τριφύλλη στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χωρίς να διστάζει να πει και μερικές ατάκες που άφησαν όλο το πλατό άναυδο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χαρίζεται ποτέ στις δηλώσεις και έτσι σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό στο Πρωινό την είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα.

«Αυτό το πλάσμα εδώ που βλέπεις, ήμασταν πάντα απέναντι αλλά τον αγαπώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός, ούτε θα τον ρωτήσω. Εγώ σε λατρεύω, εσύ με χ@ζεις», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο