«Δε μου αρέσει που ηθοποιοί έφυγαν για reality, είναι...» - «Κόλαφος» η Βάσια Τριφύλλη

Τους κατακεραύνωσε στην κάμερα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δε μου αρέσει που ηθοποιοί έφυγαν για reality, είναι...» - «Κόλαφος» η Βάσια Τριφύλλη

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (6/1) η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με αιχμηρό τρόπο για τους ηθοποιούς που έφυγαν από το θέατρο για να συμμετέχουν σε ριάλιτι ενώ πρόσφατα έγινε έξαλλη και με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε για το σπίτι που πήρε με τα χρήματα από το «Ραντεβού στα τυφλά» αλλά και για τη σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο όταν ήταν νέα ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Τριφύλλη

«Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, αυτό το σπίτι είναι από το “Ραντεβού στα τυφλά”. Έχω παντρέψει 9 ζευγάρια στο “Ραντεβού στα τυφλά”. Βλέπω τις παλιές φωτογραφίες και λέω μάλλον καλή ήμουν εμφανισιακά.

Είμαι πολύ μορφωμένη. Είμαι από ένα μικροαστικό σπίτι, αλλά όλη μου η οικογένεια είναι υψηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωποι. Ο πατέρας μου όταν άκουσε ότι θα γίνω ηθοποιός, έπαθε το πρώτο έμφραγμα. Μου είχαν προτείνει να κάνω εκπομπές με συνεντεύξεις πολλές φορές, αλλά καβάλησαν οι ημερομηνίες και δεν το πρόλαβα όταν έπρεπε. Από σεζόν σε σεζόν υπάρχει ένα χτυποκάρδι».

Κάνεις δεν με τυράννησε, κάνεις δε με βίασε, δεν προκάλεσα το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μπορεί να με φοβούνται ακόμα.

Δε χρειάζομαι σύντροφο, έχω κόσμο γύρω μου, και μου αρέσει να μένω μόνη μου που και που. Αγαπήθηκα πολύ και αγάπησα πολύ, αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ.

Δε μου αρέσει που ηθοποιοί έφυγαν για reality, είναι κατάπτυστοι, εμείς κάναμε το αντίστροφο, φεύγαμε από τα τηλεοπτικά για να είμαστε πιστοί στο θέατρο.

Η καλύτερή μου φίλη ήταν η Κατιάνα Μπαλανίκα, φίλος μου είναι και ο Δημήτρης Πιατάς, εγώ του έκανα μάθημα για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό. Μου λείπει ο Ντίνος Κατσουρίδης, ήταν και μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Μου λείπει και ο Χατζηχρήστος. Μου λείπουν πολλοί άνθρωποι που τους έζησα, τους γνώρισα, και ήταν μπριγιάν.

Ο Χατζηχρήστος με αγάπησε πολύ. Ήταν ένας υπέροχος αρσενικός, πολύ ιππότης και με πολύ ταλέντο. Ήταν πολύ γυναίκας, αλλά μαζί μου δεν τολμούσε γιατί ήμουν ζόρικη γκόμενα, ή τουλάχιστον δεν το μάθαινα. Ήμασταν μαζί μια 5ετία.

Να μου ευχηθείτε να πεθάνω όρθια και να μην παρακαλάει κάποιος “πότε θα πεθάνει η …γριά”», κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.

«Πίστεψα ότι θα πεθάνω»

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια με τον καρκίνο, ενώ αποκάλυψε πως μια ζωή ζει με το άγχος μην κάνει μετάσταση.

H Βάσια Τριφύλλη έχει μιλήσει πολλές φορές για την περιπέτειά της, άλλες φορές με σοβαρό ύφος και άλλες φορές με λίγο πιο ανάλαφρο.

«Δεν είναι καλή η ζωή, όταν σε τρώει το άγχος, αν θα κάνεις μετάσταση. Δεν μπορώ την αναμονή κι όταν έχεις πάθει καρκίνο, ζεις με την αναμονή, πότε θα χτυπήσει ο μ@@@ς. Ζω ακόμα και τώρα με την αναμονή… Έχω έναν σεβασμό στην ασθένεια γιατί είναι σοβαρή αλλά είμαι εγώ και δεν με έχει δει καλά…

Πρωτοδιαγνώστηκα στο peak της επιτυχίας μου, εδώ ήμασταν σε αυτό το στούντιο. Γυρίζαμε τους Αυθαίρετους. Ψηλάφησα στο στήθος ένα γρομπαλάκι και μου είπαν να πάω στον γιατρό, λόγω βεβαρημένου ιστορικού. Πήγα με τη σιγουριά ότι δεν έχω τίποτα και μου έπεσε ο καρκίνος στο κεφάλι.

Δεν πήρα τηλέφωνο κανένα, μουγκάθηκα, λάλησα. Δεν το περίμενα! Σκέφτηκα τι προλαβαίνω να κάνω, πριν πεθάνω. Εξ’ ολοκλήρου πίστεψα ότι θα πεθάνω. Έπεσε επάνω μου κεραυνός. Ο καρκίνος και τα παιδιά είναι απαγορευμένη ιστορία. Ο γιατρός μού είπε να ξεχάσω ότι θα κάνω παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.