Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άφωνοι στο Πάμε Δανάη με την Βάσια Τριφύλλη - «Μη τον μελετάς τον μαλ...α! Άστον να πάει στον...»

Ξέσπασαν σε γέλια όλοι στην εκπομπή

Άφωνοι στο Πάμε Δανάη με την Βάσια Τριφύλλη - «Μη τον μελετάς τον μαλ...α! Άστον να πάει στον...»
News 13.05.2021 13:22
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο. Την στιγμή ωστόσο της ερώτησης, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τι συνέβη με την Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Α.Κ.: Ο καρκίνος, τον οποίο καταφέρατε να τον πολεμήσετε και να τον νικήσετε…

Β.Τ.: Μη τον μελετάς τον μαλ…α, άστον να πάει στο διάολο! Έλα σε παρακαλώ!

Α.Κ.: Τον πολεμήσατε και τον νικήσατε! Σας “επισκέφτηκε” μια φορά, τον αφήσατε στην άκρη και δεν θα ξαναήρθε ποτέ στη ζωή σας.

Β.Τ.: Ελπίζω ούτε σήμερα! Μπορώ να πω ότι ήταν γαμ…ος, καλός ήταν! Θα βάλω μπιπ εγώ μόνη μου.

«Ήταν καλούτσικος, αλλά εγώ είπα… άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή, άσε με ήσυχη τώρα, φύγε από εδώ. Και τελείωσε», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

«Ο Λιγνάδης είναι ατάλαντος, μας ρεζίλεψε»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο, ενώ τόνισε πως δε θα έπρεπε να ασχολείται με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός τάχθηκε ξεκάθαρα με το μέρος του προέδρου του ΣΕΗ, ο οποίος βέβαια από τη μεριά του απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον δικό του τρόπο για να του δείξει πως δεν έχει λόγο να τον χαρακτηρίζει «μέτριο», όπως έκανε στην απολογία του.

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε» σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσια Τριφύλλη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις πλαστικές της - «Έχω κάνει...»

Ράγισε καρδιές η Βάσια Τριφύλλη - «Υποφέρω! Ερχόμενη στη Αθήνα έπεσα σε βαριά...»

Share