Βάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί»

«Αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα με επιτυχία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από κάποια χρόνια με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας πως ήρθε την εποχή που προσπαθούσε να κάνει παιδί.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και για τις μεγάλες επιτυχίες που έκανε, ξεκαθαρίζοντας πως επέλεξε να δώσει σημασία σε αυτές παρά στον καρκίνο.

Η Βάσια Τριφύλλη, η οποία πριν από λίγο καιρό σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο το θέμα των καταγγελιών, μίλησε και για τη μεγάλη αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο.

Βάσια Τριφύλλη καρκίνος

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για τον καρκίνο

Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα – ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ καλούς συνεργάτες – και έλεγα στα παιδιά “αν με δείτε και λιποθυμήσω δεν θα νιώθω καλά, μην στενοχωριέστε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε. Και έτσι γινόταν. Η επιτυχία και ο καρκίνος ήρθαν μαζί στη ζωή μου. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα με επιτυχία.

Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με τον καρκίνο ήταν όλος ο κόσμος από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε όταν ήθελα να κάνω παιδί. Ήταν σαν να μου είπε: “Κάνεις όνειρα; Φάε μία τώρα και ηρέμησε”», είπε χαρακτηριστικά.

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Λιγνάδης είναι ατάλαντος, μας ρεζίλεψε»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο, ενώ τόνισε πως δε θα έπρεπε να ασχολείται με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός τάχθηκε ξεκάθαρα με το μέρος του προέδρου του ΣΕΗ, ο οποίος βέβαια από τη μεριά του απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον δικό του τρόπο για να του δείξει πως δεν έχει λόγο να τον χαρακτηρίζει «μέτριο», όπως έκανε στην απολογία του.

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε» σημείωσε.

Βάσια Τριφύλλη Λιγνάδης

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.