Καλό Μεσημεράκι: Έξαλλη η Βάνια με τον Νίκο Κοκλώνη - «Δεν αξίζω εγώ να...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Έξαλλη η Βάνια με τον Νίκο Κοκλώνη -  «Δεν αξίζω εγώ να...»

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς αποθέωσε τον Νίκο Κοκλώνη για την εμφάνισή του στον τελικό του DWTS. Ο αγαπημένος παρουσιαστής σχολίασε την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου και την λαμπερή πνοή που έδωσε στο πλατό της εκπομπής, ενώ λίγο πριν η Βάνια «μπούκαρε» στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι», για να ανακοινώσει τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Βάνια ωστόσο είχε ένα μικρό παράπονο από τον Νίκο Κοκλώνη και την παραγωγή του Barking Well Media.

Το παράπονο της Βάνιας από τον Νίκο Κοκλώνη

«100 κριτές θα έχει το νέο σόου και ακόμα εμένα δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Δεν αξίζω εγώ να είμαι στην Barking Well; Δεν αξίζει να με κυνηγάνε σκυλιά;», είπε χαρακτηριστικά η Βάνια, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε για τον τελικό του DWTS:

«Μόνο τον Κοκλώνη θυμάμαι τίποτα άλλο. Ούτε τι φόραγε η Καγιά, ούτε ότι πήγα και χόρεψα. Το πρώτο πράγματα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω για DWTTS είναι….».

Το νέο μουσικό project του Alpha, «All together now»

Η Δέσποινα Βανδή, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης στο νέο τηλεοπτικό project που έρχεται μέσα από την συχνότητα του Alpha, όμως το κανάλι φαίνεται να μην μένει εκεί. Το κανάλι σκοπεύει να επενδύσει αρκετά στην ψυχαγωγική στήλη μετά την επιτυχία του Just the 2 of Us και επιιθυμεί να φέρει νέες εκπομπές.

Το κανάλι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός νέου τάλεντ σόου, με την ονομασία «All together now». Ο στόχος για το κανάλι είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές του Απρίλη. Η ιδιαιτερότητα του μουσικού project είναι ότι στην κριτική επιτροπή βρίσκονται 100 ειδικοίο της μουσικής.

Την παραγωγή της εκπομπής συζητιέται να αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης σε συνδυασμό, φυσικά, με το αγαπημένο του κομμάτι που είναι η παρουσίαση και ενδεχομένως η κριτική επιτροπή να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Ο Alpha συζητάει την επαναφορά και του «Rising Star» που πορβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, για μια τηλεοπτική σεζόν.