«Θα πήγαινα μπισκότα στον Δημήτρη Λιγνάδη και στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η αποκάλυψη γνωστής ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα πήγαινα μπισκότα στον Δημήτρη Λιγνάδη και στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 31/1 η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και του Πέτρου Φιλιππίδη, για τους οποίους είχε αναφερθεί ξανά πριν λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις της Φόνσου για Λιγνάδη - Φιλιππίδη

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ναι, ήμασταν 8 χρόνια στις εισαγωγικές εξετάσεις, εγώ πρόεδρος εκείνος αντιπρόεδρος. Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει. Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επειδή ήξερα και τον πατέρα του, τον θαύμαζα.

Όταν έγινε αυτό, όλοι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά αφού το ανέλαβε η Δικαιοσύνη είναι καλό να μη λέμε όλοι την άποψή μας. Επειδή εργάζομαι στο Ναύπλιο… σκεφτόμουν αν μπορεί κανείς να τον επισκεφθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Τον Πέτρο τον ήξερα πολύ λίγο, τον Δημήτρη τον ήξερα. Μπισκότα θα πήγαινα στον έναν, μπισκότα θα πήγαινα και στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά. Αφού θα γίνουν οι δίκες, θα τον κλείσουν και τόσα χρόνια φυλακή, πάει και η καριέρα του, εντάξει…», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

«Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα»

Στον Βαγγέλη Καραλή παραχώρησε συνέντευξη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για την «Espresso». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς είναι δύο πρόσωπα αμφιλεγόμενα τα οποία έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα στο ελληνικό κίνημα #metoo με τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Αλλάζοντας κλίμα, πως σχολιάζετε τις αποκαλύψεις στο θέατρο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Πώς αντιδράσατε όταν ακούσατε ότι ο Λιγνάδης κι ο Φιλιππίδης κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα;

«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για "αποκόμματα εφημερίδων" όπως και αυτοί οι δύο αλλά για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους.

Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά.»