#Metoo: Η αποκάλυψη της Μυριέλλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν μπει στο Survivor 5

Όταν τον ξεμπρόστιασε στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#Metoo: Η αποκάλυψη της Μυριέλλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν μπει στο Survivor 5

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι το νούμερο ένα πρόσωπο του Survivor για φέτος με τα όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή... Κι έχουμε να δούμε κι άλλα αφού πριν από λίγες ώρες κατέφθασε στο νησί ο πρώην της...

Η ίδια έχει αποδείξει μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ πως δεν χαρίζεται σε κανέναν, με τον λόγο της να είναι πολλές φορές ωμός και σκληρός, φαίνεται όμως πως το χαρακτηριστικό αυτό δεν το απέκτησε μέσα στο παιχνίδι.

Λίγο καιρό πριν, κάτι λιγότερο από τρεις μήνες πριν την είσοδό της στο Survivor, η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ είχε ρίξει ευθείες βολές στον Πέτρο Φιλιππίδη, «ξεμπροστιάζοντάς» τον με αφορμή τις κατηγορίες γυναικών σε βάρος του. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει πως υπήρξε μάρτυρας ενός θλιβερού περιστατικού με θύμα εργαζόμενο.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Πέτρο

«Δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς. Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο -εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό.

Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση. Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους.

Η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους. Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι».

Βέβαια, λίγο μετά το μετάνιωσε...

«Να σου πω την αλήθεια γενικά το ψιλομετάνιωσα που το μοιράστηκα αυτό το σκηνικό γιατί θεωρώ πως οι άνθρωποι που είχαν να πούνε πιο σοβαρά πράγματα για αυτά που είχαν υποστεί, τα είχανε πει. Για εμένα αυτό που κρατώ είναι ότι θα έπρεπε σε τέτοιες δουλειές και τέτοια σημαντικά πόστα, να μπαίνουν άνθρωποι που θέλουν το καλό. Να μην το εκμεταλλεύονται και να κοιτούν να κάνουν όσο πιο σοβαρά και καλά γίνεται την δουλειά τους».