Survivor 5: «Θα ταξιδέψω στον Άγιο Δομίνικο» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή

Τι συμβαίνει τελικά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα ταξιδέψω στον Άγιο Δομίνικο» -

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή πάει στον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης (13/1) μίλησε στην εκπομπή Love it και εξήγησε πως θα κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στον Άγιο Δομίνικο, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο του Survivor 5.

Οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή για το Survivor 5

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει.

Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», είπε ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

«Η σχέση της Μυριέλλας είναι σαν του Καρβέλα με τη Βίσση» - Αποκάλυψε την αλήθεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Λίγο καιρό μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιάννη Λυγνό και στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως περίμενε να φιληθεί η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ποια είναι η αλήθεια για τον σύντροφό της μιας και τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά.

«Την 4η ημέρα που είχαν επιτεθεί όλα τα κορίτσια στη Μυριέλλα, έβαλε τα κλάματα off camera. Και έρχεται ο Κατσαούνης με ένα πολύ γλυκό τρόπο και της λέει “σου έφτιαξα ένα κοχυλάκι”. 4 μέρες πριν όχι τον έκραζε, αλλά γέλαγε με τις αντιδράσεις του. Και αρχίζει ξαφνικά να υπάρχει μια συμπάθεια. Ότι ένας από την αντίπαλη ομάδα με σέβεται και με εκτιμάει.

Εγώ όταν είδα το φιλί… Τα 2-3-4 φιλιά πόσα ήταν. 3 πιάσανε οι κάμερες, πόσα ήταν δεν ξέρω! Πέθανα στα γέλια. Γιατί το περίμενα. Το περίμενα ως ένα βαθμό. Είπα και στην κάμερα ότι δεν το νομίζω, δεν το πιστεύω, αλλά λίγο-πολύ μέσα μου το έβλεπα κιόλας. Είναι λίγο άσχημο γιατί έχει κι ένα άτομο εδώ στην Αθήνα. Ο Γιώργος είναι μαχητικός.

Πιστεύω ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος της αντίδρασης λίγο. Διογκώνει τα πράγματα επί δέκα. Διαταράσσεται πολύ στο παιχνίδι και στις συνθήκες που είναι αντίξοες. Η Μυριέλλα είχε μεγάλους πόνους. Έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ από τον πόνο. Αυτό συναισθηματικά σε επηρεάζει και σε πάει σε άλλα μονοπάτια.

Ο Γιάννης Λυγνός είναι συνεργάτης της. Είναι ένας άνθρωπος που την αγαπάει πραγματικά, που τον σέβεται και την σέβεται, όσο και αν ακούγεται παράλογο γιατί μπορεί να έχετε δει φιλιά, έχετε δει δύο ανθρώπους να τα βρίσκουν σε ένα ριάλιτι, αυτό δεν έχει να κάνει. Η συνεργασία και η χημεία που έχω καταλάβει ότι έχουν στο κομμάτι της μουσικής, νομίζω ότι είναι πολύ πιο δυνατή. Η σχέση τους νομίζω είναι πιο ΚαρβέλαςΆννα Βίσση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.