Έρχονται δύσκολες ώρες - Το τελευταίο ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν το 10ο χειρουργείο

Φωτογραφίες από το πανέμορφο μέρος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρχονται δύσκολες ώρες - Το τελευταίο ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν το 10ο χειρουργείο

Την δική της μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της, μετά την επίθεση με βιτριόλι, συνεχίζει να δίνει καθημερινά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια λοιπόν λίγο πριν το δέκατο και πολύ κρίσιμο χειρουργείο, αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες και θέλησε να γνωστοποιήσει το ταξίδι της, μέσα από μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο ταξίδι της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μπροστά σε αξιοθέατα της πρωτεύουσας του Βελγίου.

«Ένα τελευταίο, πριν από το δέκατο χειρουργείο. Αρκετό για να φορτίσω τις μπαταρίες της ψυχής μου. Νιώθω ευλογία» έγραψε στην στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου που πρόσφατα απόλαυσε και μερικές βόλτες στην χιονισμένη Αθήνα.

Οι φωτογραφίες της Παλιοσπύρου από το ταξίδι της στις Βρυξέλλες

Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδι φωτογραφίες

Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδι

Για πρώτη φορά: Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου της οποίας η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο 1,5 χρόνο πριν, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που μας πέρασε να ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή.

Όπως «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που ανήρτησε, η Ιωάννα πέρασε τις γιορτές παρέα με καλές της φίλες, χωρίς μάλιστα να φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, νιώθοντας οικεία με τους κοντινούς της ανθρώπους (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε).

Φυσικά, η ίδια απέφυγε να δείξει το πρόσωπό της στον φωτογραφικό φακό –κάτι που έχει αποκαλύψει πως θα κάνει μόλις νιώσει ψυχολογικά έτοιμη– ωστόσο οι λήψεις προδίδουν τη μη ύπαρξη μάσκας.

Είναι φανερό πως η Ιωάννα δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να καταφέρει να πάρει πίσω τη ζωή της, με την εικόνα της να είναι πραγματικά… υπέρλαμπρη. Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες, κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes, με τις ευχές για γρήγορη αποκατάσταση να μην έχουν τέλος.

 Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα