Ρίγη συγκίνησης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της

Η ευχή που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για ακόμη μια φορά έδειξε πόση δύναμη έχει μέσα της για να προχωρήσει μπροστά και να επιστρέψει στην κανονικότητα της.

Η 37χρονη που έχει αποκαλύψει πότε θα δείξει το πρόσωπο της, πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και έκανε την δική της ευχή για το 2022. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας. “After all, all we have is each other”. Happy New Year 2022» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα! Στο Παρίσι...»

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε καλεσμένη η Αννίτα Ναθαναήλ και μίλησε για την πορεία της 37χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πέρσι τον Μάιο.

«Ήμουν και είμαι ο φύλακας άγγελός της. Μέχρι που ξεκίνησε το Survivor και της λέω… τώρα δεν μπορώ! Με παίρνει για να βρεθούμε και της λέω “Τώρα το θυμήθηκες που ξεκίνησε το Survivor;”. Δεν είναι fan. Το κορίτσι μου είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενη», ανέφερε αρχικά.

«Αν βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στη ζωή του άλλου, μπορεί να δούμε πολύ εύκολα τον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας. Αυτό δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και σε εμάς τους ίδιους αλλά και όταν βλέπουμε την άλλη πλευρά να επωφελείται και να κάνει βήματα και εξελίσσεται. Η Ιωάννα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή της. Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι - δείτε τις της είπαν οι γιατροί. Το βασικό είναι οι προσδοκίες να είναι ανάλογες των ιατρικών δυνατοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα» τόνισε η Αννίτα Ναθαναήλ.