Το αποκάλυψε - Τότε θα δείξει η Ιωάννα Παλιοσπύρου το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα

Η απάντησή της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το αποκάλυψε - Τότε θα δείξει η Ιωάννα Παλιοσπύρου το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα

Ένα Q&A πραγματοποιήσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λίγο μετά την νέα της δημόσια εμφάνιση με την Αννίτα Ναθαναήλ.

Η ίδια λοιπόν προσπαθεί καθημερινά να απαντά στους διαδικτυακούς της φίλους όσο περισσότερο πολύ και να τους ευχαριστεί για την αγάπη και την στήριξή τους.

Τότε θα βγάλει την μάσκα η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μια ερώτηση λοιπόν που δέχτηκε ήταν: «Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε», με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να απαντά: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψη για την μάσκα

«Κάποια σημεία του σώματος θα μείνουν...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/12) η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία εξήγησε τι είπαν ακριβώς οι γιατροί στο Παρίσι για την κατάσταση της υγείας της και για το πόσο καιρό θα πάρει η αποκατάστασή της.

«Ο κόσμος ανησύχησε κι επειδή αγαπάει πολύ την Ιωάννα με ρωτούσε συνεχώς. Δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι.

Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είπε χαρακτηριστικά η γιατρός της Ιωάννας.