Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ταξίδεψε στο Παρίσι για να συνεχίσει τις θεραπείες της

Οι δημοσιεύσεις στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ταξίδεψε στο Παρίσι για να συνεχίσει τις θεραπείες της

Μετά από τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά για το νέο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε δυο βιντεάκια όπου βρίσκεται και πάλι στο Παρίσι καθώς πριν από πέντε μήνες είχε πάει ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη είχε βρεθεί στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène, εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες για για έναν κύκλο θεραπειών λόγω της επίθεσης με βιτριόλι που είχε δεχτεί.

Σχεδόν έξι μήνες μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στη γαλλική πρωτεύουσα για να συνεχίσει τις θεραπείες της. Μαζί της βρίσκεται και η καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Tράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα» - Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μερικές εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, για την γυναίκα που της έριξε βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα και της άλλαξε τη ζωή για πάντα.

Η Ιωάννα λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram που δείχνει καθαρά πως είναι το πρόσωπο της χωρίς την προστατευτική μάσκα που φορά.

«Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε.