«Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν...» - Η νέα εμφάνιση Παλιοσπύρου και Ναθαναήλ

«Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν...» - Η νέα εμφάνιση Παλιοσπύρου και Ναθαναήλ

Την πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά το ταξίδι της στο Παρίσι όπου όπως πρώτοι αποκλειστικά σας είχαμε αποκαλύψει άκουσε πολύ δυσάρεστα νέα από τους γιατρούς. Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα βρέθηκε σε event έχοντας στο πλευρό της τον φύλακα άγγελο της, την Αννίτα Ναθαναήλ.

Οι δηλώσεις της Ναθαναήλ στις κάμερες για την Παλιοσπύρου

Η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για τα όσα έζησαν πρόσφατα στο Κέντρο Υδροθεραπείας του Παρισιού, μια εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες προκειμένου να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια. Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς», αποκάλυψε.

Βίντεο από την πρώτη προπόνησή μετά από την επίθεση

Το πρωί της Δευτέρας 13/12 η Χριστίνα Πάζιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς έδωσε περισσότερες πληροφορίες και για την αποκατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά προβλήθηκαν εικόνες από την πρώτη προπόνηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η γυμνάστριά της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ιωάννα ήταν αδύναμη, δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα ή ένα τραπέζι και να καθίσει.

Μαζί με αυτό ήταν και όλη η κακή ψυχολογία του δεν θέλω να κάνω τίποτα. Άρα είναι δύο κομμάτια, και το σωματικό, και το ψυχολογικό. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που θαυμάζω και μου έχει δώσει μαθήματα σε όλο αυτό το ταξίδι». Δείτε επίσης το νέο επαγγελματικό ξεκίνημά της.