Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Δημήτρη Λάλου

Τι συμβαίνει;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Δημήτρη Λάλου

Αρκετά σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Δημήτρη Λάλο ή όπως τον γνωρίσαμε καλύτερα, τον Μαθιό από την επιτυχημένη σειρά «Σασμό», καθώς έχει τα γενέθλιά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός δέχεται από το πρωί χιλιάδες μηνύματα και ανάμεσα σε αυτούς είναι και η γυναίκα του, στην οποία πρόσφατα έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Η Έλενα Μαυρίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1, όπου εύχεται στον αγαπημένο της δημόσια τα χρόνια πολλά.

Η ανάρτηση της συζύγου του Δημήτρη Λάλου για τα γενέθλιά του

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι.

Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλώνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν», έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Μαυρίδου, ενώ ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο αγαπημένος ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του.

Οι σπάνιες φωτογραφίες Λάλου - Μαυρίδη

Χαμό έχει προκαλέσει ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός του Σασμού, τους τελευταίους μήνες, με τον ηθοποιό να έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και πολύ συχνά μιλάει για αυτήν.

Φυσικά, ο Δημήτρης Λάλος πέρασε τα Χριστούγεννα με τις δύο γυναίκες της ζωής του, την γυναίκα του, Έλενα Μαυρίδη και την κόρη τους, η οποία γιόρταζε πριν μερικές μέρες.

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά με τη σύζυγό μου. Είναι κι εκείνη ηθοποιός. Όταν ο άνθρωπός σου ξέρει το επάγγελμά σου είναι ευχής έργον. Έχω μια μικρή κόρη μου. Η κόρη μου είναι καταπληκτική και την απολαμβάνω κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι είναι χαζομπαμπάς. Μπαμπάς σίγουρα» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα ο Δημήτρης Λάλος.

Μπορεί ο ίδιος να μην μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με την γυναίκα του, ωστόσο η Έλενα Μαυρίδου θέλησε να δημοσιεύει δύο κοινές τους φωτογραφίες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Έλενα Μαυρίδου φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Λάλο

Έλενα Μαυρίδου σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Λάλο