Ερωτοχτυπημένος ο Μαθιός από τον Σασμό - Η τρυφερή εξομολόγηση στην σύζυγό του

Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτοχτυπημένος ο Μαθιός από τον Σασμό - Η τρυφερή εξομολόγηση στην σύζυγό του

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος Μαθιός από τον Σασμό και δεν το κρύβει λεπτό. Ο ίδιος -που πρόσφατα έπεσε θύμα χάκερ- μας το επιβεβαίωσε με μια ακόμη φωτογραφία που δημοσίευσε με την σύζυγό του, που λατρεύει.

Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η γνωστή ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, που είναι τεσσάρων χρονών.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/10), ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «That’s my wife (αυτή είναι η σύζυγός μου)».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου από τον Σασμό με την σύζυγό του

«Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι» είχε δηλώσει πρόσφατα ο ηθοποιός.

Σπάνια εμφάνιση του «Μαθιού» με τη σύζυγό του

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένα από τους αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Ο χαρακτήρας του «Μαθιού», έχει ξετρελάνει τον κόσμο και καθημερινά το Twitter τον αποθεώνει για τη στάση του, αν και είναι αυτός που δολοφόνησε τον Στεφανή.

Ο Δημήτρης Λάλος, το βράδυ της Τετάρτης (13/10), βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα», στην οποία συμμετέχει και η Μαρία Τζομπανάκη.

«Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο, αλλά προσέχουμε και την ιστορία μας ώστε ο κόσμος να μπορεί να χαίρεται κάθε μέρα.

Κάθε σειρά έχει αγαπημένους χαρακτήρες, οι οποίοι εναλλάσσονται. Τώρα αγαπούν τον Μαθιό, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος… Ο κόσμος που με βλέπει στον δρόμο μου λέει: “Ό,τι και να έκανες δεν πειράζει, εμείς σε αγαπάμε”», δήλωσε η ο Δημήτρης Λάλος στην κάμερα του Happy Day.

Δημήτρης Λάλος ΣασμόςΔημήτρης Λάλος σύζυγος