Φάρμα 2: Ο Γρηγόρης επέστρεψε με δεμένο χέρι - Η ανακοίνωσή του στους παίκτες

«Μόνο με κομμένο χέρι...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ο Γρηγόρης επέστρεψε με δεμένο χέρι - Η ανακοίνωσή του στους παίκτες

Το αποψινό 31/1 επεισόδιο της Φάρμας 2 ξεκίνησε με την επιστροφή του Γρηγόρη Αναστασιάδη από το νοσοκομείο στο σπίτι. Ο παίκτης, μάλιστα, ο οποίος έχει αρκετό καιρό που είναι τραυματισμένος, είχε απελπιστεί από αυτή την κατάσταση και είχε ζητήσει να αποχωρήσει. Όμως, όπως όλα δείχνουν κατά τη διάρκεια της απουσίας του, ο ίδιος ανασυντάχθηκε και επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ.

Η επιστροφή του Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι: «Μόνο με κομμένο χέρι θα φύγω από εδώ!», με τους παίκτες να ζητωκραυγάζουν για την επιστροφή του και να τρέχουν να τον αγκαλιάσουν.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αναστασιάδη για την Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα

Η αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη έπεσε σαν βόμβα στη Φάρμα και έτσι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με την τραγουδίστρια, εξήγησε πόσο πολύ του έχει κοστίσει που πλέον δεν την έχει στο πλευρό του.

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μένα μια μέρα μετά την αποχώρηση της Αγγελικής. Σίγουρα η διάθεσή μου δεν είναι στα καλύτερά της. Γυρίζουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η Αγγελική για μένα σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με την Αγγελική και η διάθεσή μου είναι στα κάτω της. Ίσως τις επόμενες μέρες θα το γυρίσω αυτό. Θα δούμε πως θα συνεχίσει αυτό» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.