Πάνος Νάτσης: Άσχημα ψυχολογικά η οικογένεια του - Η επιθυμία τους για την κηδεία

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Άσχημα ψυχολογικά η οικογένεια του - Η επιθυμία τους για την κηδεία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών και πάνω στο πικ της καριέρας του. Ο ηθοποιός είχε τροχαίο δυστύχημα, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό που κουβαλούσε μπάζα. Μάλιστα, ο οδηγός του φορτηγού "έσπασε" τη σιωπή του.

Η κηδεία του λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00, όπως ανέφερε στο Happy Day ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτοντας και την επιθυμία της οικογένεια τους.

Η επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Νάτση για την κηδεία του

«Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές για να γίνει ένας πολύ καλός πρωταγωνιστής, ένας σπουδαίος ηθοποιός και ξαφνικά πάνω στο πικ της καριέρας του χάθηκε... Θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο σήριαλ του Καπουτζίδη»

«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε στεφάνια και λουλούδια. Να πάνε τα λεφτά στην οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media».

Τι θα συμβεί με την παράσταση που πρωταγωνιστούσε - Οριστική απόφαση

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» παρουσίασε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ και αποκάλυψε εάν θα αναβληθεί οριστικά ή αν θα υπάρξει αντικατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του έργου στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης και αν θα υπάρξει αντικατάσταση ή αν πρόκειται να ανακοινώσουν την οριστική ολοκλήρωση. Την απόφαση θα την πάρει ο παραγωγός μαζί φυσικά τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ στην απόφαση θα έχουν λόγο και οι υπόλοιποι συντελεστές του θεάτρου.