Πάνος Νάτσης: "Έσπασε" την σιωπή του ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με τον ηθοποιό

«Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο! Στην οδό που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Νάτσης:

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις το βράδυ της Δευτέρας 31/1 ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού, πάνω στο οποίο έπεσε ο Πάνος Νάτσης και έφυγε ξαφνικά από την ζωή -δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του-.

Οι δηλώσεις του οδηγού του φορτηγού που συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχει λόγια. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί γιατί ένας άνθρωπος που πάει στην δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πως είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι «θέλω να πουλήσω την μηχανή μου». Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος.

Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδερφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει και στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του».

Με δάκρυα στα μάτια επί σκηνής ο Καπουτζίδης - «Ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του ζωή...»

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα ο Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών. Οι δυο ηθοποιοί ήταν συνεργάτες στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Όλο το Σαββατοκύριακο ο πρώτος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 30/1 έπρεπε να βρει την δύναμη - όπως και έκανε - και να πάει στην παράσταση του.

Εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του συνεργάτη του, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ' τη γη» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ήβη.

Με δάκρυα στα μάτια, ο σεναριογράφος και ηθοποιός θέλησε να πει δυο λόγια από καρδιάς για να τον τιμήσει, αφού δεν μπορεί να βρει το κουράγιο για να το κάνει αλλιώς.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί», είπε χαρακτηριστικά και το κοινό στο τέλος τον καταχειροκρότησε.