Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση με τη γιαγιά της μετά το ατύχημά της

«Είναι καλά, πέρασαν 10 μέρες ήδη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση με τη γιαγιά της μετά το ατύχημά της

Όλοι γνωρίζουμε πως αυτό το πλάσμα είναι τόσο ξεχωριστό και καλοσυνάτο, όπως επίσης όλοι γνωρίζουμε πως έχει μία τεράστια αδυναμία στη γιαγιά της την οποία δεν διστάζει να την μοιράζεται με το πιστό κοινό της. Τώρα ξέρουμε με σιγουριά λοιπόν από που πήρε η Δανάη Μπάρκα την γλυκύτητά της.. μα φυσικά από την γιαγιά Τούλα!

Ούκ ολίγες φορές η Δανάη, ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με την γιαγιά της, εκδηλώνοντας την λατρεία που της έχει. Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτηση της αφορά ένα ατύχημα που είχε, και ευτυχώς πλέον ανάρωσε και είναι και πάλι όπως ακριβώς την ξέρουμε, γεμάτη ζωντάνια και χαρά!

Η Δανάη μέσα από το λογαριασμό της δήλωσε πως:

«Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε, κάναμε τα ράμματα μας, γίναμε μωβ παντού, πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά από την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο. «Δανάη μου, πότε θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;» βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά.

Ανέβασα ένα στορι πριν, είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με «τι έπαθε η γιαγιά μας» ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλαίω. Είναι καλά, πέρασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε, φτιάξαμε νύχια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε «πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπή;» Ε, όποτε όντως όλα καλά!

Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της. #γιαγιαΤουλα. Να λέμε σ αγαπω παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχια. Καληνύχτα κούκλοι» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο της Δανάης Μπάρκα

H εμπειρία της απο την κακοκαιρία "Ελπίδα"

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Αττικής τα τελευταία 24ωρα καθώς στο πέρασμά της έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα τόσο στους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οδηγοί για ώρες ολόκληρες, όσο και στις οικίες που δεν έχουν ρεύμα.

Ανάμεσα στα άτομα που έμειναν χωρίς ρεύμα είναι και η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου γνωστοποίηση πως κόπηκε το ρεύμα στο διαμέρισμά της.