Πάνος Νάτσης: Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε με την μηχανή του το πρωί του Σαββάτου (30/1). Ο ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» και ήδη έχει αποφασιστεί το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Προς το παρόν, η παράσταση έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης τον αποχαιρέτησε με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Σε λίγο καιρό ωστόσο πρόκειται να επιστρέψει στο σανίδι και έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο ηθοποιός που πρόκειται να πάρει τη θέση του Πάνου Νάτση είναι ο Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Ποιος είναι ο Ευθύμης Γεωργόπουλος που θα αντικαταστήσει τον Πάνο Νάτση στην παράσταση

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Πράξη Επτά. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), Στα Σκοτεινά-Making Movies (2016), Ιστορίες απο το 'Πράσινο Βιβλίο' (2016), Το σπίτι των επιθυμιών (2020).Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία ο Θεατής.

Ευθύμης Γεωρόπουλος αντικατάσταση Πάνου Νάτση

«Σέρρες»: Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς του Καπουτζίδη με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση. Το πρωί της Δευτέρας (31/1), το Πρωινό έδειξε το πρώτο trailer της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Ο Πάνος Νάτσης μάλιστα είχε μιλήσει για τη σειρά η οποία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Μαζί του πρωταγωνιστής στη σειρά είναι και ο Γιώργος Γάλλος, ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης των Άγριων Μελισσών.