«Απάτησα χθες...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

«Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απάτησα χθες...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

Άφωνοι έμειναν όλοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια απίθανη αποκάλυψη η οποία ξεκινούσε με την δράση "απάτησα χθες". Μέχρι να συνεχίσει αυτό που έλεγε όλοι τον κοιτούσαν με περιέργεια.

Βέβαια, να πούμε πως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε μετά και θα έκανε τον Ανδρέα να κοιτάει την Κατερίνα Καινούργιου αποσβολωμένος.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την απιστία

«Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Απάτησα το Survivor και χθες έβλεπα μονοπωλιακά το MasterChef. Δεν μου αρέσει το Survivor. Για εσάς το βλέπω, δηλαδή για εμένα, για τη συμμετοχή μου εδώ. Στο περσινό υπήρχαν πράγματα που τα έβρισκα άκρως ενδιαφέροντα. Φέτος δεν μ΄αρέσει, όλο αυτό με τα τριπλοστησίματα, η επανάληψη, φεύγουν οι μισοί έρχονται άλλοι.

Στο MasterChef μου αρέσει η τριπλέτα (σ.σ: οι κριτές), είναι εξαιρετικοί. Και μου αρέσει όταν υπάρχουν και ερασιτέχνες. Θέλουμε ανθρώπους που να αγαπάνε την μαγειρική και να κάνουν το βήμα παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ σε λατρεύω, εσύ με χ@ζεις» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χωρίς να διστάζει να πει και μερικές ατάκες που άφησαν όλο το πλατό άναυδο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χαρίζεται ποτέ στις δηλώσεις και έτσι σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό στο Πρωινό την είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα.

«Αυτό το πλάσμα εδώ που βλέπεις, ήμασταν πάντα απέναντι αλλά τον αγαπώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός, ούτε θα τον ρωτήσω. Εγώ σε λατρεύω, εσύ με χ@ζεις», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο