Το έμαθε στον αέρα της εκπομπής - Η ανακοίνωση της Καινούργιου που έκανε τον Μικρούτσικο να σαστίσει

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Ανδρέας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το έμαθε στον αέρα της εκπομπής - Η ανακοίνωση της Καινούργιου που έκανε τον Μικρούτσικο να σαστίσει

Μια απίστευτη ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς στο πλατό αλλά και οι τηλεθεατής έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, μετά τον τσακωμό που είχε με τον κοντρόλ. Η εν λόγω λοιπόν ανακοίνωση αφορούσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Την ώρα που θα έκανε αλλαγή θέματος on air, διέκοψε την ροή και αυτό που ανέφερε άφησε "κάγκελο" τον παρουσιαστή που την κοιτούσε αποσβολωμένος.

Η ανακοίνωση της Καινούργιου στον Μικρούτσικο

«Πριν προχωρήσω θέλω να πιάσετε όλοι τα κινητά στα χέρια σας, είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που ανακάλυψα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει Instagram, του κάναμε Instagram», είπε η παρουσιάστρια με τον Ανδρέα να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο

H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε, το πρωί της Τρίτης 18/01, την αντίδρασή που είχε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετάσχει στην εκπομπή Super Κατερίνα, και είπε πως θεώρησε ότι θα την "κρύψει", λόγω της εμπειρίας του. Ο σπουδαίος παρουσιαστής, που μετράει χρόνια στην τηλεόραση, «ακολουθεί» την Κατερίνα Καινούργιου από την προηγούμενη της εκπομπή, ενώ πλέον έχει γίνει ο βασικός της συνεργάτης.

«Όταν έπεσε το όνομά σου στο τραπέζι για να έρθεις στην εκπομπή – μου ήσουν πάρα πολύ συμπαθής – την πρώτη μέρα που μου το είπε ο Θέμης αντέδρασα. Ξέρεις ποιος ήταν ο λόγος; Παρόλο που δεν έχουμε ανταγωνισμό, φοβόμουν. Λέω αν έρθει ο Μικρούτσικος θα με καταπιεί, θα εξαφανιστώ» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.