Μιχάλης Ζαμπίδης: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν να μπουν στο σπίτι του

Οι πρώτες δηλώσεις του πυγμάχου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιχάλης Ζαμπίδης: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν να μπουν στο σπίτι του

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (1/2) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παραλίγο ληστεία που πήγε να γίνει στο σπίτι του (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο) και αποκάλυψε πως συνελήφθη ο ένας από τους δύο άνδρες.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για τους επίδοξους ληστές

«Πριν από μερικές ημέρες, με κάλεσαν στο τμήμα Βουλιαγμένης όπου έκανα την ταυτοποίηση. Πριν δύο εβδομάδες περίπου, εντοπίσαμε φωτογραφικά ποιος είναι ο ανήλικος. Η αστυνομία τους βρήκε και τους έχει στο στόχαστρο. Είναι υπό στενή παρακολούθηση. Ο ένας συνελήφθη αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να κρατείται. Δεν έκανα μήνυση εις βάρος τους, από τη στιγμή δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι και δεν υπήρχε άλλο θέμα.

Το ευχάριστο είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία τους και είναι μετανιωμένοι. Ο ένας έχει πλούσιο βιογραφικό, στα 18 του 17 συλλήψεις», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η συγκίνηση της μητέρας του Ζαμπίδη στο Πρωινό

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης το πρωί της Πέμπτης (16/12) ο οποίος δέχτηκε μια έκπληξη από τους παρουσιαστές. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ξαφνικά στο τηλεοπτικό παράθυρο η μητέρα του, Γωγώ Σαμπάνη.

«Γεια σας και από εμένα. Τι ωραία παρέα που είσαστε. Με συγκινήσατε. Γεια σου αστέρι μου. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Μιχάλη. Είναι η κολόνα μου. Έχω δύο γιους, παλιά έλεγα δύο κολονάκια, τώρα είναι δύο κολόνες. Με συγκινείτε κάθε φορά, γιατί μου το κάνετε αυτό;

Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι χαμηλών τόνων, είναι σημαντικό αυτό. Και όπως λέει και ο ίδιος, κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά. (…) Θα σας πει και ο ίδιος, δεν έχω δει ποτέ αγώνα του. Ποτέ όμως! Ήταν δίπλα μου, και μου έλεγε να το δω στην τηλεόραση. Τώρα βλέπω κάτι μικρά βιντεάκια, αλλά και πάλι το κλείνω. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα, παρόλο που έχω βρεθεί πολλές φορές σε στάδιο» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη.