«Είναι θέμα στρατηγικής» - Η αποκάλυψη του Θανάση Βισκαδουράκη για το ειδύλλιο της Μυριέλλας και του Κατσαούνη

«Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι θέμα στρατηγικής» - Η αποκάλυψη του Θανάση Βισκαδουράκη για το ειδύλλιο της Μυριέλλας και του Κατσαούνη

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/2) ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Γιώργο Κατσαούνη, και το τέλος αυτού, με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για μία κίνηση στρατηγικής.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη για τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη

«Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις», είπε αρχικά για τη σχέση των δύο.

«Ο Κατσαούνης μας έβριζε καθημερινώς στα αγωνίσματα. Είναι πολύ περίεργος τύπος, επηρεασμένος από το χωριό του και τις συνήθειές του. Ήταν από την αρχή εριστικός. Στον τσακωμό με τον Γιωρίκα κράτησα τον Πιλίδη με νύχια και με δόντια.

Τη Μυριέλλα δεν την ήξερα πριν, μόνο από το χώρο, αλλά ήρθε πολύ διαβασμένη και με στρατηγική.

Μου έλεγε πως θέλει να φτάσει μέχρι την ένωση, επομένως νομίζω πως και το ειδύλλιο με τον τσακατσούκα ήταν θέμα στρατηγικής», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η Μυριέλλα ήταν αρραβωνιασμένη - Δείτε για πρώτη φορά τον επί 5 χρόνια, τότε, σύντροφό της

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τον τελευταίο καιρό όχι μόνο για την συμμετοχή της στο Survivor 5 αλλά και για το ειδύλλιο που πρόλαβε να δημιουργηθεί και να τελειώσει - σε χρόνο dt - με αντίπαλο της παίκτη στο ριάλιτι, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Βέβαια, όταν το ειδύλλιο αυτό άρχισε να ανθίζει βγήκαν πολλά στην δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή, όπως ότι στην Ελλάδα έχει έναν άνθρωπο που την περιμένει, τον Τζον.

Το πρωί της Τρίτης 1/2, όμως, έγινε γνωστό και κάτι ακόμη από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν η παίκτρια των Διάσημων έχει στο δάκτυλό της ένα τατουάζ με το αρχικό «Θ» από το όνομα ενός άντρα, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση πριν πέντε χρόνια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει και εκείνος στο δάκτυλό του το αρχικό «Μ» από το Μυριέλλα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια σχέση και αντί για βέρες είχαν κάνει τα αρχικά των ονομάτων τους σε τατουάζ.