Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Η εξουσία είναι...»

Όσα δήλωσε η ηθοποιός

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Η εξουσία είναι...»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2, στη «Super Katerina» για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη, o οποίος τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, τη ζήλια, το θέατρο, τις καταγγελίες αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η συνέντευξη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Ό,τι και να ρωτούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είναι για τηλεοπτική έκθεση, είναι τελείως ιδιωτικό. Το συναισθηματικό σίγουρα πηγαίνει στους ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν ήταν μαζί μου στο θέατρο, ήμουν εγώ θιασάρχης. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός, άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά ήμουν εγώ θιασάρχης, έχει σημασία αυτό. Η εξουσία είναι μεγάλο πράγμα, πολύ μεγάλο πράγμα», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στις καταγγελίες που έχουν γίνει σε συναδέλφους της.

Για την ζήλεια, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε: «Έχω πέσει πάρα πολύ χαμηλά από τη ζήλεια μου. Μια φορά είχε φύγει ο Δάνης Κατρανίδης από το θέατρο Αλίκη, εκείνος είχε αυτοκίνητο, εγώ δεν είχα και είχα πάρει ένα ταξί. Λες και είναι ηλίθιος ο άλλος και ήμουν από πίσω με το ταξί. Σε κάποιο φανάρι σταματάει, έρχεται, ανοίγει την πόρτα και λέω εγώ ‘Τι θές»; Μου λέει «Εγώ τι θέλω; Εσύ»; Και του λέω «Εγώ περνάω, τυχαία».

«Δεν έχω κάνει επεμβάσεις αν και θα το ήθελα. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε με χιούμορ.

Οι αποκαλύψεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Τετ - α - Τετ», του Τάσου Τρύφωνος. Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις της για τον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη, έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που οι δυο τους οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

«Κάναμε παρέα με τον Δάνη πάρα πολύ. Ανταλλάσσαμε απόψεις για τα άλλα φλερτ. Κούκλος. Περνούσαμε και περισσότερες ώρες μαζί χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό. Κάποια στιγμή εκείνος έφυγε με κάποιον θίασο και νιώθοντας την έλλειψη, θυμάμαι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα χορευτικά που σταματάνε όλοι γύρω και είναι δύο πλάσματα και κοιτιούνται. Έτσι συνέβη όταν γύρισε από την περιοδεία. Ήταν υπέροχο και από τότε συνεχίστηκε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Μετά παντρευτήκαμε και χωρίσαμε, αργήσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Χωρίσαμε γιατί ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Η σχέση μας συνέχιζε, δεν ήταν ερωτική. Ο Δάνης έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Μου τις κληρονόμησε γιατί όταν χώριζαν με έπαιρναν τηλέφωνο», είπε η χαρακτηριστικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.