«Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί ...» - Ο Θανάσης Πάτρας απάντησε δημόσια στην Άννα Φόνσου

Αναφορικά με όλα όσα δήλωσε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί ...» - Ο Θανάσης Πάτρας απάντησε δημόσια στην Άννα Φόνσου

Στην Άννα Φόνσου και σε όλα όσα δήλωσε χθες 31/1 στο Πρωινό θέλησε να απαντήσει ο Θανάσης Πάτρας, στον αέρα της σημερινής 1/2 εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η απάντηση του Πάτρα στην Φόνσου

«Ρε παιδιά, εγώ τι είπα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί πραγματικά, με μεγάλο σεβασμό στην κυρία Φόνσου, την πήρα και τηλέφωνο, δεν είπα ποτέ τίποτα γι’ αυτό.

Μπορεί να πέσει και στο όριο της παρεξήγησης γιατί πολλές φορές προσπαθώντας κάποιος να υπερασπιστεί κάτι το οποίο δεν είπες, γιατί άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν δεν έχεις πει κάτι σαν αυτό που αναφέρει η κυρία Φόνσου. Μπορεί να παρεξηγηθείς και από άλλους που μπορεί να το δουν και να πουν “τι είπε τελικά αυτός ο Πάτρας;”. Δεν είπα απολύτως τίποτα.

Κάναμε μια πλάκα προχθές για τα “καλά Χριστούγεννα” που είπε η κυρία Φόνσου, αλλά ουσιαστικά η όλη κουβέντα που έγινε για τους παλιούς ηθοποιούς είχε γίνει σε προηγούμενη εκπομπή. Και το μόνο που είπα εγώ είναι ότι παλιά υπήρχε stars system, δεν ήταν δηλαδή αγγελικά ο κόσμος πλασμένος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε. Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό, εννοείται ότι σεβόμαστε τους παλιούς ηθοποιούς», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας, που συγκίνησε πρόσφατα με μια εξομολόγησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ναι, ήμασταν 8 χρόνια στις εισαγωγικές εξετάσεις, εγώ πρόεδρος εκείνος αντιπρόεδρος. Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει. Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επειδή ήξερα και τον πατέρα του, τον θαύμαζα.

Όταν έγινε αυτό, όλοι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά αφού το ανέλαβε η Δικαιοσύνη είναι καλό να μη λέμε όλοι την άποψή μας. Επειδή εργάζομαι στο Ναύπλιο… σκεφτόμουν αν μπορεί κανείς να τον επισκεφθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Τον Πέτρο τον ήξερα πολύ λίγο, τον Δημήτρη τον ήξερα. Μπισκότα θα πήγαινα στον έναν, μπισκότα θα πήγαινα και στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά. Αφού θα γίνουν οι δίκες, θα τον κλείσουν και τόσα χρόνια φυλακή, πάει και η καριέρα του, εντάξει…», κατέληξε η Άννα Φόνσου.