Πάνος Νάτσης: Το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο άτυχος ηθοποιός - Φωτογραφίες

Οι βλάβες στο όχημα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο άτυχος ηθοποιός - Φωτογραφίες

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα έχουν συμπληρωθεί από τον άδικο χαμό του Πάνου Νάτση. Ο 31χρονος ηθοποιός, που βρισκόταν στο πάρτυ γενεθλίων της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γυρνούσε στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα επί της οδού Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης 1/2, παρουσιάστηκε το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης, για πρώτη φορά. Όπως φαίνεται από το βίντεο, οι μπάρες έχουν σπάσει. Επίσης, πάνω στο φορτηγό υπάρχει ένα μαύρο σημάδι από τα λάστιχα της μηχανής του ηθοποιού κάτι που δείχνει ότι η μηχανή ήταν όρθια.

Το φορτηγό που συγκρούστηκε με την μηχανή του Πάνου Νάτση

Η κατάσταση που βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού παραμένει σοκαρισμένη με την υπόθεση που εμπλέκει τον άνδρα σε ένα θανατηφόρο τροχαίο, ενώ η αδερφή του μίλησε στο T-live για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οδηγούς του βαρέως οχήματος.

«Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του.