Κατερίνα Διδασκάλου: Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - «Η Δρόσω θα...»

Τι θα γίνει με την Μυρσίνη και τη Δρόσω

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Διδασκάλου: Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - «Η Δρόσω θα...»

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και την περιπέτεια της υγείας της, η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύ πετυχημένη θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, για το ρόλο που έπαιξαν τα παιδιά της στην καριέρα της αλλά και για το ρόλο της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν είναι τόσο εύκολο για την Μυρσίνη να αποδεχτεί τη Δρόσω. Την κατανοώ την Μυρσίνη, γιατί γι’ αυτήν είναι μπροστά της οι φόνισσες του γιου της. Το καταλαβαίνεις τι σημαίνει;», ρώτησε η Κατερίνα Διδασκάλου, με την Ελένη Μενεγάκη να επιμένει στην ερώτησή της.

Τότε η ηθοποιός ανέφερε: «Η Μυρσίνη έχει τρομερά κοινωνικά κλισέ και εκτός από σκύλα μάνα είναι σκύλα και σε πολλά άλλα επίπεδα. Εγώ την καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι σταθερή στην πορεία που έχει χαράξει».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Όπως φαίνεται η προσμονή μάλιστα του κοινού ήταν μεγάλη. Βέβαια φέτος αναμένεται να δούμε πολλές ανατροπές καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα, ένα πρόσωπο το οποίο συνεχίζει κανονικά και στην τρίτο σεζόν της αγαπημένης σειράς, είναι η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίου παρουσιάζεται να κυνηγά τον μικρό Σέργιο στο δάσος, λίγο πριν ξεκινήσουν το επόμενο γύρισμά τους για τη σειρά του ANT1.