Δημήτρης Γεωργαλάς: Το απίστευτο spoiler για τον Σασμό - «Θα υπάρξει και άλλος φόνος...»

Θα τιμωρηθεί ο Κώστας;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δημήτρης Γεωργαλάς: Το απίστευτο spoiler για τον Σασμό - «Θα υπάρξει και άλλος φόνος...»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς ή όπως τον γνωρίζουμε καλύτερα ο καντινιέρης από τον «Σασμό» μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2 στη «Super Katerina» και, μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της αγαπημένης δραματικής σειράς του ALPHA.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, πρόσφατα, είχε πάρει θέση σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Γεωργάλα για τον Σασμό

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό αν θα υπάρξει ξανά βία ανάμεσα στον Κώστα και την Άσπα, ο ίδιος απάντησε:
«Εγώ πιστεύω πως όταν ένας άνθρωπος καταφεύγει στη βία θα το ξανακάνει. Νομίζω πως αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να δώσει η σειρά για να φτάσουμε πια και στην τιμωρία του Κώστα, που είναι και το αναμενόμενο, η φυλακή».

Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο του Πετρή θα υπάρξει και άλλος ένας φόνος από την πλευρά των Σταματάκηδων.

Εκεί γνωρίσαμε τον «Κώστα» του Σασμού

Ο Σασμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας τις τελευταίες εβδομάδες. Η νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους χαρακτήρες που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, είναι αυτός του «Κώστα», τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο Κώστας είναι σύζυγος της Άσπας, ιδιοκτήτης καντίνας και οδηγός φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος, δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του.

«Όλα ξεκίνησαν από την casting director των Άγριων Μελισσών, τη Μιράντα Ρωσταντή, η οποία με επέλεξε πέρυσι το χειμώνα για το ρόλο του Θανάση, του συζύγου της Μαρίας Μαδούρου, που δολοφονήθηκε από τον Βόσκαρη. Αυτός ο δραματικός ρόλος έγραψε στις καρδιές των τηλεθεατών και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Ο ρόλος του Θανάση ήταν το βήμα για το παρακάτω.

Η Μιράντα Ρωσταντή έκανε το κάστινγκ και για το Σασμό, οπότε μου ζήτησε και πάλι να κάνω δοκιμαστικό για τον Κώστα, το φορτηγατζή, τον καντινιέρη που έχει μπλέξει άσχημα στη ζωή του», είχε πει χαρακτητριστικά πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του για τον ρόλο του στον Σασμό.

Μπορεί να προσπαθείτε εδώ και μέρες να θυμηθείτε λοιπόν από πού ξέρετε τον Δημήτρη Γεωργαλά και εμείς, ή μάλλον το Twitter, είναι εδώ για να δώσει την απάντηση.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδύθηκε τον οδοντίατρο που είχε ερωτευτεί την Αφροδίτη.