X-Factor: Είναι επίσημο - Αυτός είναι ο 4ο κριτής

Ο λόγος για τον...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor: Είναι επίσημο - Αυτός είναι ο 4ο κριτής

Μέσα από την συχνότητα του MEGA επιστρέφει το Χfactor το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει θεαματικές ερμηνείες, εμφανίσεις και μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα ενώ μάλιστα ανακοινώθηκαν επίσημα και τα ονόματα της κριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 1/2 αποκαλύφθηκε ότι ο Μιχάλης Κουινέλης, η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας θα είναι τα τρία από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε και τον τέταρτο κριτή, ο οποίος είναι ο Στέλιος Ρόκκος. Στο backstage του “Χ- Factor” θα βρίσκεται η Κατερίνα Λιόλιου και όχι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η κριτική επιτροπή του Xfactor

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ - Αυτό είναι το έπαθλο του νικητή

Στο MEGA έρχεται το «X-Factor», το μουσικό talent show που αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, θεαματικές ερμηνείες, καταξιωμένους κριτές αλλά και χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ (διαβάστε εδώ και την επίσημη αναοίνωση του σταθμού).

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο πρώτος νικητής του «X Factor» θα κερδίσει το υψηλότατο χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 150.000 ευρώ ενώ θα υπογράψει κι ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή, το οποίο ανέρχεται στα 50.000 ευρώ!