«Δεν είναι καθόλου αναμενόμενο αυτό που έρχεται» - Το spoiler της Δανάης Παππά για τον Σασμό

Τι αποκάλυψε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι καθόλου αναμενόμενο αυτό που έρχεται» - Το spoiler της Δανάης Παππά για τον Σασμό

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1/2 η Δανάη Παππά. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media για τον ρόλο της στον Σασμό, ενώ έδωσε και ένα spoiler.

«Δεν είναι καθόλου αναμενόμενο αυτό που έρχεται. Πέρασε ήδη ένα μεγάλο χαμό η Θοδώρα και θα έρθουν κι άλλοι μπορώ να πω. Μπορεί να μην τις ξέρουμε, δεν είναι από άτομα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή αλλά από άτομα που έρχονται. Είναι πολλές οι πιθανότητες που μπορεί να γίνει αυτό. Ναι αυτό θα μπορούσε να είναι μια απώλεια δραματική. Η ζωή μου με τον Σασμό είναι μαγική» ανέφερε η Δανάη Παππά.

Το spoil της Δανάης Παππά για τον Σασμό

«Κάπως θα επιστρέψει ο Πετρής»

Η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλι βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (28/1) καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων οι δύο νεαροί ηθοποιοί αποκάλυψαν πως ο «Πετρής» θα κάνει μία επιστροφή στον Σασμό.

Οι δυο τους μίλησαν για τη συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας του Πετρή καθώς και για τη σκηνή με τη Μανταρίνα που αποχαιρέτησε το αφεντικό της.

«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να επιστρέψω στη σειρά. όλα πάνε στο αν αποκαλυφθεί τι έγινε στην πραγματικότητα. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα που θα φέρουν σύγκρουση ανάμεσα στους ήρωες», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι, με τη Δανάη Παππά να συμπληρώνει: «Κάπως θα επιστρέψει, μας βασανίζει λίγο ο Πέτρης, βασανίσει τις σκέψεις της Θοδώρας».