Σασμός: «Ράγισε καρδιές» η σκηνή με τον σκύλο του Πετρή στην κηδεία - «Δεν μας αξίζει η αγάπη τους»

Συντετριμμένο το twitter

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Ράγισε καρδιές» η σκηνή με τον σκύλο του Πετρή στην κηδεία - «Δεν μας αξίζει η αγάπη τους»

Στο χθεσινό (27/1) επεισόδιο του Σασμού, μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε και την κηδεία του Πετρή. Μία από τις σκηνές που κατάφεραν να συγκλονίσουν το κοινό ήταν το «αντίο» της Μανταρίνας, της σκυλίτσας του Πετρή στο αφεντικό της.

Ο φόνος του Πετρή και τα σκηνοθετικά λάθη που υπήρξαν σχολιάστηκαν πολύ έντονα από το Twitter, το ίδιο βέβαια και η σκηνή με την Μανταρίνα.

Όπως έγραψαν πολλοί στο Twtter, οι άνθρωποι δεν αξίζουν την αμέριστη αγάπη που τους δίνουν τα σκυλιά. Κάπως έτσι έπαιξε και η Μανταρίνα στο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Τα σχόλια του Twitter για τον Σασμό και την κηδεία του Πετρή

Θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα - Εξελίξεις με το μέλλον του Σασμού

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Πολύς λόγος γίνεται τους τελευταίους μήνες για το αν τελικά θα δούμε και δεύτερο κύκλο στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, ωστόσο προς το παρόν κανείς δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Την ίδια στιγμή κανένας από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς δεν έχει συμφωνήσει για το νέο κύκλο ενώ δύο από τους πρωταγωνιστές ενδέχεται να συμμετέχουν στο remake της σειράς «Νησί» (δείτε εδώ ποιοι).

Σύμφωνα με τις τελευταία πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Σασμός θα προχωρήσει κανονικά και στην επόμενη σεζόν. Αυτό που έχει αποφασιστεί με απόλυτη σιγουριά είναι πως οι δημιουργοί της σειράς δε θέλουν να τραβήξουν το σενάριο και για τρίτη σεζόν καθώς θα χαθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η δεύτερη σεζόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, μιας και όπως όλα δείχνουν, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.