Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων η 24χρονη

Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος;

Θεσσαλονίκη: Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων η 24χρονη
News 01.02.2022 20:58
Από Αναστασία Χήρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη μετά το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης που την δείχνει καθαρή σε οποιεσδήποτε ουσίες. Μάλιστα, οι εξετάσεις ήρθαν να ρίξουν αρκετό φως στο τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στην σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Γαλεντέρης, γιατρός, ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά της 24χρονης ανέφερε ότι θα ζητηθεί ο επανέλεγχος των δειγμάτων.

Τι αναφέρει η πλευρά της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη

«Η ποσότητα αλκοόλ στα ούρα δεν αντικατοπτρίζει ούτε την κατανάλωση ούτε και τον μεταβολισμό σε τίποτα, είναι αναξιόπιστο νούμερο δεν το λαμβάνουμε υπόψιν μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από την ποσότητα αλκοόλ στα ούρα πόσα ποτά ήπιε και αν ήταν σε κατάσταση να δώσει συναίνεση ή όχι», είπε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο σύμβουλος της 24χρονης και πρόσθεσε:

«τα ούρα πάρθηκαν μετά από περίπου 18 ώρες. Τα νούμερα είναι πλασματικά, δεν μπορούμε να κάνουμε αναγωγή στην κατανάλωση του αλκοόλ. Για τις υπόλοιπες ουσίες, το χάπι του βιασμού, ξεκαθαρίζει μετά από 12 ώρες στα ούρα. Το δείγμα που πάρθηκε με καθυστέρηση μετά από 18 ώρες δεν μπορεί να μας δώσει αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη ουσία».

«Μόλις πάρω στα χέρια μου τα αποτελέσματα θα αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας για να βρούμε την αλήθεια», κατέληξε.

Οι πρώτες δηλώσεις του μετρ που κάλεσε την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στο πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ, μάλιστα, στις 31/1 βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της εξετάσεων από το μοιραίο βράδυ. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, μίλησε, τη Δευτέρα 31/1, ο μετρ που κατηγορείται πως ήταν ο άνθρωπος που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι», είπε στην δημοσιογράφο της εκπομπής ο μετρ και έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η κατάθεση μάρτυρα που ανατρέπει τα πάντα - Εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη - Ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση

Share