Χιλιάδες αντιδράσεις με την ερμηνεία της Δανάης Παππά στην σειρά Σασμός - Χαμός στα social media

Την αποθέωσαν για τις υποκριτικές της ικανότητες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χιλιάδες αντιδράσεις με την ερμηνεία της Δανάης Παππά στην σειρά Σασμός - Χαμός στα social media

Τον θάνατο του Πετρή και το πένθος των αγαπημένων του προσώπων παρακολουθούμε στα επεισόδια αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Σασμό.

Ένα από τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον φόνο του ήταν η Θεοδώρα, η οποία δείχνει εμφανώς μετανιωμένη για όλα όσα έχει κάνει, με την ίδια να αλλάζει σιγά σιγά τόσο χαρακτήρα όσο και συμπεριφορά.

Μάλιστα, η ίδια δείχνει να αλλάζει και ως προς τον σύζυγό της, Γιώργη, με την Θεοδώρα να είναι έτοιμη πια να πατήσει στα πόδια της. Η ερμηνεία της Δανάης Παππά σε αυτά τα τελευταία επεισόδια ήταν καθηλωτική, με τους χρήστες του Twitter να την αποθεώνουν για ακόμη μια φορά ενώ μάλιστα η ίδια πριν μερικές ώρες έδωσε κι ένα spoil για τις εξελίξεις της σειράς.

Μερικά tweets για την ερμηνεία της Δανάης Παππά στον Σασμό

«Μου στέλνουν πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media! Είναι ακραία»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1/2 η Δανάη Παππά. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media για τον ρόλο της στον Σασμό.

«Δεν ήταν στις σκέψεις μου να γίνω ηθοποιός. Ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε αυτό το τεράστιο βήμα και την ευκαιρία. Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο ο ρόλος που έκανε στη σειρά, Τατουάζ ήταν μία χορεύτρια, οπότε όταν μου έστειλε μήνυμα δεν είχα καταλάβει τον όγκο και το μέγεθος του ρόλου και πήγα εκεί και βλέπω ότι ο ρόλος μου είναι σε όλες τις σκηνές. Το συζήτησα μετά με τον Ανδρέα και μου λέει αυτό είναι μας κάνει.

Πολλοί έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου στον Σασμό και δεν τον έχουν πάρει και τόσο καλά. Μου στέλνουν πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media για τον ρόλο αλλά δεν απαντάω. Τα περισσότερα είναι ακραία και λες “πως ταυτίζονται έτσι και πορώνονται}, είναι τρομερό. Σαν Δανάη Παππά όμως δεν έχω τέτοια θέματα.

Ο σύντροφός μου ασχολείται επιχειρηματικά με την εστίαση. Μένουμε μαζί και είναι ωραίο αυτό. Κάπως ταιριάξαμε γιατί με την συγκατοίκηση λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να ξεκινήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά με εμάς κάπως σαν να έκατσε το pazzle.

Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν κάνουμε σχέση. Δεν ήμασταν τόσο φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον. Είναι μια καθημερινότητα και η ρουτίνα του καθενός μας που πρέπει λίγο να την συνδυάσουμε κάπως. Είναι πολύ ωραίο γιατί συζητάμε και πολύ οι δυο μας» ανέφερε η ηθοποιός που έκανε και ένα spoil για την σειρά για του ALPHA.